Avausturnaus 2016

Naisten kilpasarjojen avausturnaus 17.-18.9.2016

 

Ringeten huippuja valmistautui kauteen Hyvinkäällä
Uusi turnauskonsepti oli onnistunut

 

Ringeten naisten avausturnaus pelattiin viikonloppuna Hyvinkäällä. Turnauksessa pelattiin uudella konseptilla siten, että molempien sarjojen joukkueilla oli otteluita sekä oman että toisen sarjan joukkueiden kanssa.

 

Viime kauden SM-välieräjoukkueet RNK Flyers, NoU Nokia ja EKS Espoo olivat odotetusti turnauksen kärkijoukkueet ja voittivat osan otteluistaan suurinumeroisesti. Hyvinkään joukkue pelasi tasaisimmat ottelunsa kahden edelliskauden nousijajoukkueita Helsinkiä ja Lahtea vastaan. Lahdelle Hyvinkää hävisi numeroin 3-1, kun taas turnauksen viimeisessä ottelussa Hyvinkää otti Helsingin päänahan lukemin 2-1.

 

SM-sarjajoukkueiden lohkon voitti RNK Flyers Raisiosta, ja Ykkössarja-joukkueista kotijoukkue Hyvinkää Ringette otti lohkovoiton.

 

Hyvinkään valmentaja Kim Forsblom: ”Mahtavaa että saatiin Hyvinkään jäähalliin kovatasoisia joukkueita ja avausturnaus jälleen järjestettyä. Turnaus oli hyvä tasonmittari siitä, millä tasolla Suomen kärkijoukkueet pelaavat ja millä tasolla Ykkössarjan kärkijoukkueet pelaavat. Meidän joukkueellemme turnaus oli erinomainen keino nähdä, missä tällä hetkellä ollaan ja etenkin siitä, mitä asioita meidän pitää jatkossa harjoitella.

 

Turnauspäällikkö Sini Forsblom: ”SM-sarjan avausturnaus on aikaisempina vuosina ollut pitkä perinne, joka turnausjärjestäjien puuttuessa katkesi muutamia vuosia sitten. Päätimme järjestää turnauksen vähän uudessa muodossa ja kutsua samaan turnaukseen sekä SM- että Ykkössarjan joukkueet. Turnaus oli järjestelyjen puolesta onnistunut, ja viikonlopun aikana nähtiin taidokkaita otteita molempina päivinä.

 

Jännittävien ja taidokkaiden pelien lisäksi parasta turnauksesta oli ehdottomasti joukkueiden fanitapaamiset: nimmareita ja kuvia jaettiin sadoittain.

 

Käy katsomassa Facebook- ja Instagram-päivityksiä turnauksesta!

 

Lisätietoja turnauksesta:

Sini Forsblom, turnauspäällikkö

puh 040 830 1936 ja sini.forsblom(at)hringette.fi