Maksu- ja peruutusehdot

Hyvinkää Ringette Young Stars -leiri 2005-2008 syntyneille pelaajille!

 

Aika: 18.-20.2.2020 

Hinta: 140€ (seuran jäsenille), 150€ (ulkopuolisille)

Mukaan mahtuu 30 pelaajaa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 17.2.2019

 

Young Stars -leirin hintaan kuuluu:

  • Jäätä: 1,5h + 1,5h /leiripäivä
  • Ruokailu: Lounas (lämmin ateria, salaatti, ruokajuomat, leivät) sekä välipala + ilta- ja aamupala ke-to yölle
  • Muuta ohjelmaa jään ulkopuolella mm. keskiviikkoiltana uimista ja saunomista Sveitsin uimalassa ja tämän jälkeen yöpyminen jäähallilla (keskiviikon ja torstain välinen yö)

Leiri toimii klo 08.00-16.00 välisenä aikana (huom. keskiviikkona ohjelma jatkuu yön yli).

Ohjaajina toimii SM-sarjan edustusjoukkueen pelaajia, B-joukkueen pelaajia sekä juniorivalmennuspäällikkö. Mukana on myös maalivahtivalmennus.

Ohjaajat ovat paikalla aamulla klo 8.00 eteenpäin jolloin hallille voi saapua. Leiri päättyy klo torstaina klo. 16.00 mennessä. Ohjaajat yöpyvät myös hallilla leiriläisten kanssa.

Jos leiriläinen haluaa poistua leiriltä ennen klo 16.00 tulee siitä ilmoittaa leirin johtajalle. Ilman vanhempien lupaa ei voi lähteä kotiin ennen leiripäivän päättymistä.

Ilmoittautuminen Young Stars-leirille on sitova! Ilmoittautuminen on voimassa, kun koko leirin summa on kokonaisuudessaan maksettu Hyvinkää Ringeten tilille.

Hyvinkää Ringette lähettää laskun leiristä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lasku leiristä on maksettava laskun eräpäivään mennessä tai muuten osallituminen Young Stars -leiriltä peruuntuu.

Leirin peruutus:

Hyvinkää Ringette pidättää oikeuden leirin muutoksiin. Mikäli leirin pelaajamäärä ei täyty eikä näin leiriä voida järjestää, palauttaa Hyvinkää Ringette leirimaksun kokonaisuudessaan pelaajalle.

Sairastuminen:

Jos leiriläinen sairastuu ennen leirin alkua palautamme lääkärintodistusta vastaan puolet leirimaksusta. Leirimaksua ei palauteta pelaajan sairastuessa kesken Young Stars-leirin.

Lisätietoja Young Stars-leiristä antaa Hyvinkää Ringeten valmennuspäällikkö Piia Ahokas puh. 040 830 1936 valmennuspaallikko(at)hringette.fi

 

Tervetuloa mukaan!