Akatemia vauhdittaa matkaamme tulevina vuosina

17.3.2021

Seuramme tehtävä on taata mahdollisimman hyvät edellytykset iloiselle, menestyksekkäälle ja elämyksiä tuottavalle ringeten harrastamiselle kunkin seuran jäsenen omien tavoitteiden mukaisesti: kilpa- ja harrastejoukkueissa sekä valmennus- ja toimihenkilötehtävissä.

 

Akatemia kehittää seuramme toimintaa ja tukee nuorten kasvua

Uuden akatemiahankkeemme tavoitteena on tukea nuorta urheilijaa hänen urheilijan polullaan unohtamatta kuitenkaan hänen kehittymistään ihmisenä.

Akatemian toiminta lähtee Terve urheilija -ajatuksesta: Jotta urheilija kykenee suoriutumaan sujuvasti urheilijan elämän tuomista haasteista, ovat hänen terveytensä sekä fyysinen suorituskykynsä ja henkinen jaksamisensa kaiken perusta.

Urheilullisen toiminnan lisäksi on ensiarvoisen tärkeää varmistaa opiskeluissa oleville urheilijoille hyvä koulumenestys yhteistyössä oppilaitosten sekä kodin kanssa.

Akatemiahanketta yhteistyössä kaikkien meidän hyvinkääringetteläisten kanssa tulee toteuttamaan Hannu Riento. Hannu on toistakymmentä vuotta kestäneen ringettevalmentajauransa lisäksi tehnyt tutkimustyötä ringeten pelaajan polun eri vaiheista ja sen kehittämisestä. Hän on joukkuepelaaja, joka panostaa myös oman ammattitaitonsa kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Tervetuloa Hyvinkäälle Hannu!

Osana Akatemiaa käynnistämme myös ykkössarja joukkueen toimintaa Hyvinkäälle
Lisätietoja ykkössarja joukkueesta saat Jani Ronimukselta, jani.ronimus(at)pp.inet.fi, 040 501 0449. Joukkueen vastuuvalmentaja Hannu Riennon valmennustiimin täydentäminen on käynnissä.

Akatemiahanke edistää kaikkien hyvinkääringetteläisten menestystä ja hyvinvointia - se on kaikille meille. Tiedotamme hankkeen etenemisestä ja yksityiskohdista lisää tulevina viikkoina.

Kiitos, että olet mukana seuratoiminnassamme!

 

Hyvinkää Ringette ry
Hallitus

 

Lisätiedot: hallituksen puheenjohtaja Liina Immonen, puheenjohtaja@hringette.fi