Covid-19-työryhmän tiedote

10.10.2020

Seuran hallitus on perustanut Covid-19 -työryhmän, joka vastaa epidemian aiheuttamien muutosten hallinnasta ja tartuntojen torjuntatoimista ringeten harrastustoimintaan liittyen. 

Keusote lähetti 7.10.20 seuroille uuden ohjeistuksen koronaviruksen torjumiseksi harrastustoiminnassa. Sen perusteella olemme käyneet läpi ringetteseuran varautumissuunnitelman, jonka joukkueiden toimihenkilöt käyvät läpi ja huolehtivat että kaikki noudattavat ohjeistuksia toiminnassaan ja tekevät joukkuekohtaiset varasuunnitelmat muuttuvia tilanteita varten. 

Seuran Covid-19- työryhmä seuraa tilannetta jatkuvasti ja tarvittaessa päivittää ohjeistuksia seuran jäsenille. Työryhmän päivitetyt tiedotteet ja ohjeistukset lähetetään myclubin kautta ja julkaistaan myös kotisivulla. 

Korostamme edelleen, että sairaana ei saa osallistua toimintaan ja vetoamme että kaikki muistavat hyvän käsihygienian (aktiivinen käsien pesu saippualla ja vedellä tai käsidesin käyttö), maskinkäytön suositukset ja turvavälien pitämisen niin hyvin kuin mahdollista.

Turvallista syyslomaa kaikille!

Covid-19- työryhmä 

Kati Iso-Kuusela (työryhmän vetäjä, hallituksen jäsen)
Risto Ruonela (avustava joukkueenjohtaja, hallituksen jäsen)
Ari Väisänen (vastuuvalmentaja, hallituksen jäsen)
Johanna Ketola (joukkueenjohtaja)
Niko Turunen (vastuuvalmentaja)
Piia Ahokas (juniorivalmennuspäällikkö)
Liina Immonen (seuran puheenjohtaja)