Tiukka taisto päättyi kotijoukkueen voittoon

7.3.2020

Sankarinviitta Elina Tahvanaiselle!
Ottelun parhaana palkittu Minka Levander

(1-1, 1-2, 1-1, 4-1)

Pelasimme viimeisen runkosarjapelimme Järvenpään Haukkoja vastaan kotihallissa, Paavolan pannuhuoneella. Ottelu lähti tasaisesti liikkeelle ja ensimmäisessä erässä nähtiin molemmilta joukkueilta yksi maali. Maalintekijöinä Haukoilta Luana Perez ja meiltä Elina Tahvanainen, joka viimeisteli aivan ensimmäisen erän lopussa.

Toinen erä lähti hyvin käyntiin, kun Minka Levander maalasi erän alussa toisen maalimme. Toisen erän vei kuitenkin nimiinsä Haukat, kun he viimeistelivät kaksi maalia. Maalintekijöinä Haukoilta olivat Kia Kosunen ja Ella Parkkinen. Pitkälle erätauolle lähdettiin vierasjoukkueen johtaessa 2-3.

Kolmanteen erään lähdettiin hyvällä fiiliksellä ja luotolla omaan tekemiseen. Peli oli tasaista vääntöä ja rengas liikkui nopeasti päästä toiseen. Molemmat joukkueet pääsivät iskemään kerran rinkulan verkkoon ja näin meiltä maalintekijänä Riina Sallinen ja Haukoilta Minka Tiihonen.

Neljänteen erään lähdettiin Haukkojen johtaessa maalilla. Laitoimme vielä lisää potkua peliin ja teimmekin neljännessä erässä 4 maalia! Tahvanainen viimeisteli näistä kolme ja Iina Kupiainen pääsi iskemään 3-5 ylivoimalla. Haukoilta neljännessä erässä maalintekijänä oli Iida Lehtonen, joka kavensi tilanteeksi 5-5, kun peliä oli vielä jäljellä enää viisi minuuttia. Tahvanaisen erän lopun kaksi tärkeää maalia viimeistelivät vottomme. Ottelu päättyi lukemin 7-5.

Hyvinkäältä ottelun parhaana pelaajana palkittiin Kauppalan kadun Subwayn lahjakortilla hienosti taistellut Minka Levander ja Haukoilta Go On - tuotepalkinnolla Iida Lehtonen.

Sankarinviitan ansaitsi tänään Elina Tahvanainen, joka teki todella tärkeät ratkaisumaalit ja pelasi vahvaa peliä täydet neljä erää!

Ensi viikolla alkavat alemman jatkosarjan play off - ottelut, joista kolme ottelua voittanut pelaa ensi kaudella SM-sarjaa. Ensimmäinen ottelu pelataan kotihallissa lauantaina 14.3. Tampereen Ilvestä vastaan. Tervetuloa!