Pelin parhaana pelaajana palkittu Veera Hakonen.
Kuva: Timo Kupiainen
Pelin parhaana pelaajana palkittu Veera Hakonen. Kuva: Timo Kupiainen

LuKi-82-Hyvinkää 6-6 (1-0, 2-2, 1-4, 2-0)

Pelasimme alemman SM-runkosarjan viimeisen vieraspelin Luvialla LuKi-82:sta vastaan. Peli ssä nähtiin ensimmäinen maali jo ensimmäisen viiden minuutin aikana kun Luvia siirtyi 1-0 johtoon Milla Rantasen maalilla. Tulimme kuitenkin tasoihin heti toisen erän alussa Minka Levanderin tehdessä maalin Elina Tahvanaisen syötöstä. Ajassa 20:38 siirryimme johtoon Veera Hakosen iskiessä renkaan maaliin jälleen Tahvanaisen syötöstä. Luvia kuitenkin tasoitti pelin nopeasti Sanni Koivusen maalilla. Ennen pitkää erätaukoa Luvia siirtyi jälleen johtoon Kirsi Pukkilan iskiessä maalin 5-3 ylivoimalla.

Pitkän erätauon jälkeen tasoitimme pelin Tahvanaisen maalilla, mutta Luvia kuittasi nopeasti ja siirtyi 4-3 johtoon Kirsi Pukkilan päivän toisella osumalla. Pääsimme peliin jälleen mukaan, kun Hakonen iski kaksi maalia 30 sekunnin sisään ja näin ollen viimeisteli ensimmäisen hattutemppunsa SM-sarjassa. Tahvanainen iski vielä kolmannessa erässä tilanteeksi 4-6. Neljännessä erässä kuitenkin Luvia laittoi kirivaihteen päälle ja iski kaksi maalia Taru Salosen ja Anni Lähteenmäen viimeistellessä maalit.

Parhaana pelaajina palkittiin Luvialta Kirsi Pukkila ja meiltä Veera Hakonen. Sankarin viitan sai tänään harteilleen hienosti taistellut Minka levander.

Lopuksi vielä suuret kiitoksen pelaajauransa lopettavalle Kirsi Pukkilalle upeista pelivuosista ja hienon esimerkin antamisesta tuleville huippupelaajille.