Pisteet jäivät Tampereelle

22.2.2020

Kuva: Timo Kupiainen

Ilves-Hyvinkää 3-0 (3-0, 0-0, 0-0, 0-0)

Tänään lähdettiin hakemaan kahta pistettä Tampereelta, pelin alku oli kuitenkin meille murheellinen. Ilves sai heti ottelun alussa avattua maalihanat Emmi Saukkosen toimesta. Valitettavasti myös seuraava maali merkattiin Ilveksen nimiin tällä kertaa Veera Niemen tehdessä ja Maria Wetterstrandin syöttäessä. Mustan ensimmäisen erän tapahtumat vielä niittasi Saukkonen toistamiseen, Wetterstrandin jälleen syöttäessä.

Toiseen erään lähdettiin parantamaan omaa peliä, mutta maaleja emme onnistuneet tekemään.  Pitkälle erätauolle lähdettiin lukemissa 3-0 ja ainoa tavoite meillä oli parantaa omaa peliä. Pystyimme nostamaan tasoa ja peli alkoi näyttämään paremmalta meidän osaltamme, harmillisesti maalit jäivät jälleen uupumaan. Neljäs erä ei kolmannesta hirveästi eronnut, eikä kumpikaan joukkue tehnyt maaleja.

Ensimmäisen erän kolme maalia koituivat tänään meidän kohtaloksemme, emmekä pystyneet itse tekemään tarvittavia maaleja. Tästä sisuuntuneina lähdemme huomiseen kotipeliin parantamaan otteitamme.

Pelin parhaina palkittiin meiltä maalilla hyvin pelannut Roosa-Mari Heikkinen ja vastustajalta Petra Hyökyvaara. Sankarinviitan tänään harteilleen sai B-joukkueesta apuun tullut Sofia Kymäläinen, joka pelasi upeasti puolustuspäässä. B-joukkueesta debytoi myös hienosti pelanneet Aino Ronimus ja Vilma Reilin, kiitos tytöt!