Tappio viikon ainoasta pelistä

16.2.2020

Kuva: Timo Kupiainen

Tänään vieraspelissä vastassa oli Haukat.
Peli alkoi meiltä todella tahmeasti. Ajassa 6.40 Jenni Kauppinen siirsi Haukat johtoon. Neljä minuuttia myöhemmin Haukkojen Iida Lehtonen täräytti lukemat 2-0.
Ajassa 13.26 Veera Hakonen haastoi kolmion sisään ja tarjoili tuhannen taalan paikan kulmalle Minka Levanderille, josta hän kavensi lukemat 2-1.
Toinen erä alkoi ihan yhtä tahmeasti, kuin ensimmäinenkin. Haukat teki neljä maalia, meiltä toisen erän ainoaksi maaliksi jäi Veera Hakosen osuma Elina Tahvanaisen ja Iina kupiaisen syötöistä.
Kolmannessa erässä pelin tempo parani ja saimmekin tehtyä ajassa 33.49 kolmannen maalimme. Maalintekijänä toimi Iina Kupiainen ja syöttäjänä Venla Röpelinen. Haukkojen ainoan maalin teki kolmanessa erässä Luana Perez.
Viimeiseen erään lähdettiin siis lukemissa 7-3. Ajassa 47.20 Haukat teki kahdeksannen maalinsa, mutta heti perään ajassa 47.43 Rosa Kuronen teki meidän neljännen maalin Minka Levanderin syötöstä. Kauaa ei taaskaan kerennyt ottelu vanheta kun Haukat teki yhdeksännen maalinsa. Ajassa 50.08 Rosa Kuronen teki ottelussa viimeiseksi jääneen maalin Vera Ketosen syötöstä.
Ottelu päättyi Haukkojen voittoon 9-5.

Pelin parhaana meiltä palkittiin Minka Levander ja Haukoilta koko joukkue. Sankarinviitan sai hyvää taistelumieltä esittänyt Veera Hakonen.