Hyvinkäältä vaisu esitys, pisteet jäivät Espooseen.

12.10.2019

Päivän ottelu päättyi Espoolle 15-4. Vastustaja aloitti ottelun vahvasti, kun Maija Väyrynen avasi maalihanat alivoimalla muutaman peliminuutin jälkeen. Väyrynen onnistui pian toistamiseen ylivoimalla. Emme saaneet peliämme käyntiin ja toistuvat virheet renkaan kanssa antoivat vastustajalle mahdollisuuden päästä maalipaikoille. Väyrynen viimeisteli hattutemppunsa vielä ennen erän loppua. Näiden maalien välissä nähtiin vielä Ira Merivaaran maali.

Pääsimme kaventamaan pelin toisen erän alussa kun Iina Kupiainen onnistui maalinteossa. Pian Espoolaiset pääsivät kuitenkin jälleen maalintekoon, kun Merivaara laukoi renkaan maaliin ja seuraavaksi nähtiin Jonna Vähäkankaan ylivoimamaali. Onnistuimme kaventamaan peliä erän puolivälissä Veera Hakosen osumalla ja muutamaa minuuttia myöhemmin uudestaan Minka Levanderin ylivoimamaalilla. Emme kuitenkaan saaneet missään vaiheessa niin sanottua driveä päälle, vaan vastustajan Merivaara osui vielä ennen erän loppua ja peli oli pitkälle tauolle lähdettäessä 7-3.

Espoo onnistui kasvattamaan maalieroa entisestään kolmannen erän aikana. Ensin Sara Yrjölä onnistui ja sitten Väyrynen pääsi tekemään neljännen maalinsa ja Vähäkangas onnistui toistamiseen erän alussa. Meidän Venla Röpelinen kavensi ottelun 10-4 erän lopussa. Neljännessä erässä mm. harhasyöttöjemme ja jäähyjen siivittämänä vastustaja onnistui viidesti Marianna Kuikon toimesta.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin joukkueestamme Iina Kupiainen ja Espoolta Marianna Kuiko. Onnistujan viitan sai ansaitusti kentän joka osa-alueella taistellut Roosa Ravantti.

Pelit jatkuvat huomenna kotikentällä, kun vastaamme saapuu Helsinki. Tervetuloa kannustamaan meidät voittoon!