Joukkueen "110-lasissa"-paidan sai kiistattomasti koko kauden 110-lasissa vetänyt valmentajamme Kim Forsblom
Ottelun parhaan pelaajan palkinnon sai Mira Sydänmaa
Ottelun parhaan pelaajan palkinnon sai Mira Sydänmaa Kuva: Timo Kupiainen
Tsempparipelaajana palkittiin Mirva Miettinen
Tsempparipelaajana palkittiin Mirva Miettinen Kuva: Timo Kupiainen

(1-3, 1-3, 1-3, 0-1)

Ensimmäisessä erässä Hyvinkää ei ollut hereillä. Lahti aloitti maalinteon kolmen minuutin pelaamisen jälkeen. Heti minuutin sisään ensimmäisestä Lahti iski toistamiseen. Erän loppupuolella vieraat tekivät vielä kolmannen maalinsa. Erän lopussa Hyvinkään Veera Hakonen onnistui Elina Tahvanaisen syötöstä kaventamaan pelin 1-3:een.

Toiseen erään lähdimme parantamaan peliämme. Ajassa 23:13 Mirva Miettinen onnistui maalinteossa Hakosen ja Tahvanaisen esityöstä. Lahti kuitenkin hyödynsi maalipaikkansa ja teki toiseen erään vielä kolme maalia. Pitkälle erätauolle lähdimme siis tilanteessa 2-6.

Kolmannen erän alkuun molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa. Hyvinkään maalista vastasi Camilla Tuomi, syöttäjinä toimivat Tahvanainen ja Hakonen. Hyvinkään pelatessa huolimattomasti ja tuskaillessaan avauspelaamisessaan, Lahti iski erän aikana vielä kahdesti. Neljänteen erään lähdimme 3-9 tilanteessa. Viimeisessä erässä Lahti onnistui maalinteossa kerran, joten ottelu päättyi lukemiin 3-10.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Unikulman tuotepalkinnolla Lahden Tanja Eloranta ja Kauppalankadun Subwayn lahjakortilla palkittiin Hyvinkään Mira Sydänmaa. Lahdesta tsempparipelaajana palkittiin Unikulman tuotepalkinnoilla Niina Lallukka ja Hyvinkäältä Mirva Miettinen.

Pelin jälkeen seura muisti pitkäaikaista päävalmentajaamme Kim Forsblomia tämän jättäessä valmennustehtävät. 110-lasissa paidan sai tänään ansaitusti valmentajamme Kim Forsblom. Samalla seura muisti huoltajaa/ joukkueenjohtajaa Kari Kyttästä ja huoltajaamme Takalan Pekkaa.

Hyvinkää Ringeten edustus kiittää kuluneesta kaudesta yhteistyökumppaneita, katsojia, faneja ja vapaaehtoisia, jotka ovat tehneet töitä joukkueemme eteen tämän kauden aikana.