Tiukan taistelun jälkeen pisteet jäivät Nokialle

17.2.2019

Joukkueen ”110-lasissa”-paidan sai Sanni Korhonen
Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Roosa-Mari Heikkinen

Viikonlopun toinen ottelu pelattiin Nokiaa vastaan. Rengas liikkui kummallakin joukkueella vauhdikkaasti ottelun alusta asti, mutta maaleja ei erässä nähty kuin yksi, joka oli Mikaela Saukkosen hieno läpiajo.
Toisessa erässä Hyvinkää ei onnistunut maalinteossa Nokian tehdessä kaksi. Pitkälle erätauolle lähdettiin siis lukemissa 2-1.
Kolmannen erän alussa Elina Tahvanainen  tasoitti pelin 2-2 ja sen jälkeen maaleja tehtiinkin vuorotellen. Hyvinkäältä  maalinteossa onnistui Sanni Korhonen sekä Tahvanainen toistamiseen.

Viimeiseen erään lähdettiin Hyvinkään johtaessa 3-4. Hyvinkää onnistui maalinteossa kahdesti. Iiris Wilenius pelasi Nokian puolustuksen kahville ja nousi maalintekoon kulmalta. Tahvanainen täydensi kypärätemppunsa kolmannella osumallaan. Nokia kuitenkin onnistui maalinteossa neljästi, joten ottelu päättyi kotijoukkueen 7-6 voittoon.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Nokialta Miranda Uusi-kämppä ja meiltä ansaitusti muurimme Roosa-mari Heikkinen. ”110-lasissa” -paidan sai tänään itsensä likoon laittanut Sanni Korhonen.

Valmentajamme Kim Forsblomin ajatuksia pelistä: ”Valtava kasvojenpesu ja parannus lauantain kotipelistä. Vaikka Nokia hallitsi peliä pitkiä pätkiä, saimme puolustettua hienosti ja olimme pisteissä kiinni aivan viimeisille minuuteille asti.”