10.2.2019

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Mira Sydänmaa
Joukkueen "110-lasissa"-paidan sai tänään Mikaela Saukkonen

(2-1, 0-1, 2-2, 1-1)

Tuplapeliviikonlopun toinen ottelu pelattiin Tuusulassa Blue Ringsiä vastaan. Molemmille joukkueille pisteet olivat sarjapaikan kannalta hyvin tärkeät.

Ottelun avausmaali nähtiin jo ajassa 01:34, kun Blue Ringsin Minna Seppälä pääsi yllättämään Roosa-Mari Heikkisen. Ensimmäinen erä jatkui tasaisena, kunnes ylivoimalla kotijoukkue siirtyi 2-0 johtoon Taru Heikkilän maalilla. Tästä sisuuntuneena Hyvinkään Elina Tahvanainen kavensi ottelun 2-1 erän lopulla.

Toisen erän alku oli Hyvinkäältä vahvempaa esitystä ja ajassa 19:45 Venla Röpelinen teki ensimmäisen SM-sarjamaalinsa tuoden pelin tasoihin. Erässä ei nähty enempää maaleja.

Kolmanteen erään lähdettiin Hyvinkään pelatessa ylivoimalla. Mikaela Saukkonen siirsikin heti erän alussa Hyvinkään 2-3 johtoon röyhkeän haaston päätteeksi. Blue Ringsin Heikkilä pääsi kuitenkin iskemään alivoimalla pelin tasoihin 3-3. Ajassa 40:12 Iiris Wilenius siirsi Hyvinkään jälleen johtoon, mutta vain hetken myöhemmin Blue Ringsin Seppälä toi kotijoukkueen tasoihin päivän toisella osumallaan.

Neljäntään erään lähdettiin kutkuttavassa 4-4 tasatilanteessa. Viimeisille minuuteille asti neljäs erä oli jäähyjen vuoksi hyvin rikkonaista molemmilta joukkueilta ja pisteiden tärkeys näkyi kamppailuissa. Vasta viimeisellä minuutilla Tahvanainen siirsi Hyvinkään 4-5 johtoon upealla yläkulmamaalillaan. Valitettavasti 15 sekuntia ennen pelin loppua Blue Rings tasoitti pelin 5-5, kun rengas pomppasi Jonna Vähäkankaan mailasta maalin yläkulmaan. Enempää maaleja ei ottelun lopussa nähty ja näin ollen molemmat joukkueet nappasivat pelistä yhden pisteen.

Hyvinkäältä ottelun parhaana pelaajana palkittiin vahvoja otteita puolustuksessa esittänyt Mira Sydänmaa. Blue Ringsin päivän paras oli maalivahti Sannamari Räty. Joukkueen ”110-lasissa” -paidan ansaitsi upealla pelillään Mikaela Saukkonen.