Ensimmäinen esitys päättyi tappioon

19.1.2019

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Hyvinkäältä Veera Hakonen
Kuva: Mikko Tuomi
Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Hyvinkäältä Veera Hakonen Kuva: Mikko Tuomi
Joukkueen ”110-lasissa”-paidan sai Mikaela Saukkonen

Tuplaviikonlopun ensimmäinen peli Leppävaarassa päättyi EKS:n voittoon lukemin 9-2.

Aloitimme ottelun hyvällä tempolla ja pääsimme pyörittämään hyökkäyspään peliä.

Ensimmäisen kerran oma verkkomme heilahti kuitenkin ajassa 10.46 Riikka Sjögrenin toimesta pelatessamme 4-5 alivoimaa. Ensimmäiselle lyhyelle erätauolle siirryimme lukemissa 3-0.

Eks jatkoi vahvaa esitystään toisessa erässä ja neljäs maali syntyi ajassa 24.06. Tämän jälkeen  Elina Tahvanainen kunnostautui maalinteossa ja täräytti renkaan EKS:n maalivahti Meini Kärnän taakse hienosta haastosta ajassa 24.40. Maalin syöttäjiksi merkittiin Veera Hakonen ja Iiris Wilenius.

Puolivälissä peliä tilanne taululla näyttäytyi lukemin 6-1. Saimme kuitenkin säilytettyä taisteluilmeen pelin loppuun saakka ja viimeinen erä alkoi Riina Sallisen iskiessä pelin toisen maalimme Mikaela Saukkosen ja Rosa Kurosen syötöistä ajassa 45.49.

Tänään emme malttaneet pysyä riittävän hyvin pois jäähyaitiosta. Puolustuspäässä näkyi hienoa alivoimapelaamista ja heittäytymistä pelille. Tästä huolimatta EKS rokotti jäähyistämme maalein useamman kerran.

EKS:n tehokkaimpana pelaajana oli tänään Anna-Kaisa Raesola tehoin 4+2, joka palkittiin kotijoukkueen parhaana pelaajana.

Hyvinkäältä parhaana pelaajana palkittiin tänään hienon pelin pelannut Veera Hakonen.

110 lasissa paita meni Mikaela Saukkoselle, joka pelasi koko pelin rohkein ja varmoin ottein.

Huomenna jatkuu taistelu sarjapisteistä Lahdessa klo. 16.30. Kaikki kynnelle kykenevät kannustamaan Hyvinkää voittoon!