Joukkueen oman parhaan pelaajan kiertopalkinnon sai Emmi Jusslin
Unikulman tarjoamalla päivän parhaan pelaajan palkinnolla palkittu Mikaela Saukkonen, kuva:Timo Kupiainen
Kakkospalkinnon Kauppalankadun Subwayn lahjakortin sai Annamari Ruusu, kuva: Mikko Tuomi

Otteluraportti Hyvinkää-NoU ringette (0-3, 2-3, 0-2, 1-3)

Tänään ottelun alku oli Hyvinkäälle vaikea ja Nokia olikin kahden ensimmäisen minuutin jälkeen 0-2 johtoasemassa Elina Raesolan ja Heidi Mattilan maalien jälkeen. Aikalisän jälkeen Hyvinkää paransi otteitaan, mutta Elina Raesola pisti Nokian vielä 0-3 johtoon ensimmäisen erän lopussa Nokian ollessa ylivoimalla.

Toisen erän alkaessa Jenni Linnamäki laittoi lukemiksi 0-4 Elina Raesolan syötöstä. Tämän jälkeen pelaaminen oli muutaman minuutin ajan tasaista joukkueiden välillä. Ajassa 21.40 Jenni Linnamäki kuitenkin iski Nokian viiden maalin johtoon. Elina Tahvanainen avasi Hyvinkään maalitilin ylivoimalla ajassa 23.08, jonka jälkeen tilanne oli Nokialle 1-5. Hyvinkää teki toisen maalinsa ajassa 28.08. Tällöin maalintekijänä oli puolustuspäästä hienon nousun tehnyt Mira Sydänmaa. Toisen erän lopussa Jenni Linnamäki teki ottelun kolmannen maalinsa ja erätauolle mentiin Nokian johtaessa peliä 2-6.

Kolmannen erän alku oli Hyvinkäälle vaikea ja Nokian Roosa Salonen teki joukkueen seitsemännen maalin, kun kolmatta erää oli ehtinyt kulua vain 13 sekunttia. Hyvinkää oli monesti tämänkin erän aikana hyvin pelissä mukana, mutta maalintekon kanssa oli tänään ongemia. Erän lopussa Jenni Linnamäki iski jälleen ja neljänteen erään siirryttiin 2-8 lukemissa.

Kun neljättä erää oltiin pelattu vajaa neljä minuuttia, Nokia teki niiden yhdeksännen maalinsa. Maalintekijänä oli Roosa Salonen. Tässäkin erässä Hyvinkää oli ajoittain todella hyvin pelissä mukana, mutta notkahduksien tullessa Nokia käytti tilanteet hyväkseen. Nokian Maija Väyrynen ja Elina Raesola iskivät molemmat vielä yhdet maalit. Hyvinkään Elina Tahvanainen teki Hyvinkään kolmannen maalin viisi minuuttia ennen ottelun päättymistä. Viimeisellä viidellä minuutilla ei pöytäkirja merkintöjä enää tullutkaan ja pisteet menivät tänään Nokialle lukemin 3-11.

Tässä päävalmentaja Kim Forsblomin mietteitä pelistä: Pelasimme parhaimmillaan todella hienosti, pärjäisimme Nokialle hetkittäin tasapäisesti. Niissä hetkissä kun emme olleet täysin ytimessä, oli Nokian rutiini ja taito meille ihan liikaa. Peli on kehittynyt ja tänään tuli taas lisää oppia.

Hyvinkäältä ottelun parhaina pelaajina palkittiin tänään Mikaela Saukkonen sekä Annamari Ruusu. Joukkueen jakaman parhaan pelaajan palkinnon sai tänään Emmi Jusslin.