Voitto kotiin edustukselle myös Tuusulasta

4.2.2018

Joukkueen onnistujan mailan sai sunnuntaina Emmi "Rölli" Jusslin.

Otteluraportti Blue Rings – Hyvinkää

3-7 (0-3, 2-3, 0-0, 1-1)

18 tuntia edellisen ottelun päättymisestä oli kulunut, kun sunnuntain peli vihellettiin jo taas käyntiin Tuusulan jäähallissa Blue Ringsiä vastaan. Rapsakassa pakkasessa oli hyvä tehdä alkulämmittelyt, jokainen oli varmasti ainakin päässyt hereille!

Iiris Wilenius korkkasi maalitilin auki heti ensimmäisen minuutin jälkeen Riina Sallisen ja Vera Ketosen tehtyä esityöt. Muutamaa minuuttia myöhemmin sama ketju oli asialla, kun Ketonen löi kulmalta tilanteeksi 0-2. Sanni Korhonen vei Hyvinkään 0-3 johtoon minuutin päästä, ja ensimmäisen erän mainittavimmat asiat olivatkin siinä. Vastustaja teki kavennusmaalin 1-3 seuraavan erän alkupuolella, mutta Nea Nieminen tuikkasi pikapuoliin renkaan maaliin ja tilanne oli 1-4. Nieminen oli asialla myös seuraavassa 1-5 maalissa, jonka Roosa Ravantti ja Korhonen upeasti rakensivat. Wilenius onnistui maalinteossa toistamiseen pari minuuttia sen jälkeen, ja taululla olivat lukemat 1-6. Vastustaja onnistui kuitenkin toisen erän viimeisellä minuutilla vielä kaventamaan, ja erätauolle lähdettiin tilanteessa 2-6.

Kolmas erä oli täysin Hyvinkään hallussa, mutta maalinteko takkusi. Tilanteita yritettiin rakentaa, jostain syystä syötöt eivät kuitenkaan tarttuneet kiinni ja hyökkäysten rakentelu vesittyi siihen. Hyvinkää sai tehtyä neljänteen erään pienen ryhtiliikkeen, eikä vastustaja päässyt juuri hyökkäämään kun Hyvinkään puolustus hallitsi keskialuetta suvereenisti. Heikko viimeistely ei tuottanut tulosta, vaikka pitkin peliä olikin useita yhden pelaajan ylivoimatilanteita. Vastustaja puolestaan onnistui kavennusmaalin teossa, kun pelikello näytti 51:03. Wilenius kuitenkin täydensi hattutemppunsa pari minuuttia ennen loppua ja loppulukemiksi jäivät 3-7.

Joukkueen onnistujan mailan sai tänään erinomaisen viikonlopun pelannut Emmi ”Rölli” Jusslin. Vastuuvalmentaja Kim Forsblom oli turhautunut pelin jälkeen. ”Omalta maalilta hyökkäysalueen alkuun saakka pelimme oli tosi hyvää. Hyökkäysalueella meidän peliä leimasi suuri huolimattomuus, mikä näkyi ohilaukausten määrässä ja siinä, että emme saaneet syöttöjä kiinni. ”

Tyytyväisempi Forsblom oli lauantain Helsinki peliin ja toki siihen, että jaossa olleesta neljästä pisteestä Hyvinkää sai kaikki neljä. ”Lauantaina olimme tosi kovilla, mutta joukkue näytti luonteensa sekä kaiken sen potentiaalin mitä siinä on. Pitkistä alivoimistakin huolimatta saimme raavittua eilen voiton”, Forsblom kertasi lauantain pelitapahtumia.

Hyvinkää Ringetellä on Ykkössarjan runkosarjaa jäljellä kahden pelin verran. Seuraava peli on ensi sunnuntaina EKS Espoota vastaan klo 16.30, ja runkosarjan viimeinen ottelu on torstaina 25.2. Forssassa.