Edustuksen naiset hakivat voiton Turusta

#11 Roosa Ravantti palkittiin joukkueen Onnistujan mailalla.

Otteluraportti Turun Ringette – Hyvinkää Ringette

4-8 (1-3, 0-4, 3-1, 0-0)

Pyhäinpäivä oli Hyvinkää Ringeten edustusjoukkueellekin pyhä, sillä kuukauden pelitauon jälkeen oli vihdoin aika jatkaa pelejä. Tänään vuorossa oli retki Turkuun, josta oli saatu ensimakua kauden avausturnauksessa. Odotettavissa oli tiukka kamppailu Ykkössarjan kärkijoukkueiden kesken.

Hyvinkää aloitti ottelun vahvasti ja onnistui pitämään renkaan vastustajan päädyssä pitkiä jaksoja. Ensimmäiset maalit syntyivät hyvinkääläisten Roosa Ravantin ja Camilla Tuomen toimesta 5. ja 7. minuutilla, mutta Turku kavensi ajassa 8.58 tilanteeksi 1-2. Tänään pelipäällä ollut Ravantti maalasi toistamiseen, kun pelikello näytti 13.44. Toinen erä meni Hyvinkään tahdeissa ja maaleja syntyi erän aikana neljä, maalintekijöinä kunnostautuivat Riina Sallinen, Mirkku Miettinen ja Iiris Wilenius kahdesti. Puolivälissä tilanne oli siis 1-7.

Pelivire katosi Hyvinkään osalta jäänajon aikana koppiin, kolmas erä oli synkkä vierasjoukkueen osalta. Emännät sen sijaan paransivat peliään huomattavasti, ja riistivät punapaitasilta renkaita tilanne toisensa jälkeen. Elina Tahvanainen onnistui maaliteossa kertaalleen, mutta turkulaiset peräti kolmesti, joten viimeiseen erään lähdettäessä ottelu oli 4-8. Viimeinen erä oli Hyvinkäältä vähän parempi, mutta lisämaaleja ei enää syntynyt ja peli päättyi lukemiin 4-8.

Ottelun parhaina palkittiin Hyvinkäältä #21 Camilla Tuomi ja Turun joukkueesta #14 Vilma Virta.

Hyvinkään pelit jatkuvat heti huomenna kotihallissa klo 16.30 Nokiaa vastaan. Ottelussa juhlitaan 50-vuotiasta Jouni ”Jonne” Levanderia ja kutsuvieraiksi saadaan myös Respect-ryhmäläisiä, eli entisiä hyvinkääläisiä ringeten edustusjoukkueen jäseniä. Taidetaanpa katsomossa nähdä pesäpalloilijoita sekä paljon omia junioreitakin. Juhlapäivä siis! Tervetuloa!