Naisten maajoukkueeseen kolme hyvinkääläistä!

31.8.2017

Mira Sydänmaa Suomi-Kanada -harjoitusmaaottelussa joulukuussa 2015. 
Kuva: Timo Kupiainen
Mira Sydänmaa Suomi-Kanada -harjoitusmaaottelussa joulukuussa 2015. Kuva: Timo Kupiainen

Myös U18-leiritykseen kutsuttiin Hyvinkään pelaajia

Naisten maajoukkue marras-joulukuun vaihteessa pidettäviin ringeten MM-kisoihin on valittu. Hyvinkää Ringetestä joukkueeseen valittiin kolme pelaajaa; Pauliina Auvinen, Mira Sydänmaa ja Elina Tahvanainen. Sama kolmikko edusti Suomea myös edellisissä MM-kisoissa, jotka pelattiin Helsingissä vuoden 2016 alussa, ja Sydänmaa jo vuoden 2013 MM-kisoissa North Bayssa.

Tieto valituksi tulemisesta saavutti jokaisen pelaajan henkilökohtaisella puhelulla. "Kun sain puhelun valinnasta, niin itkuhan siinä tuli jo siinä vaiheessa, kun valmentaja kysyi että jännittääkö. Ihan mahtava fiilis päästä maajoukkueeseen, kun tätä on tavoitellut ja sen eteen kaikkensa tehnyt", kertasi Pauliina Auvinen torstaina.

Kaksinkertainen maailmanmestari Mira Sydänmaa on kokenut MM-kisat sekä Kanadassa että Suomessa. "Mahtavaa päästä jälleen edustamaan Suomea ja pelaamaan Kanadaa vastaan", sanoo Sydänmaa. "Valintaleireillä on ollut todella kova taso, ja on pitänyt laittaa itsensä likoon joka kerta aivan täysin."

MM-kisat pelataan Mississaugassa Kanadassa 27.11.-3.12.2017. Suomi on puolustava maailmanmestari. 

Naisten maajoukkueeseen valitut pelaajat sekä valmentajien mietteitä valintaprosessista voit lukea täältä:

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton tiedote 31.8.2017

 

U18-leiritykseen viisi pelaajaa

Ensi viikonloppuna Kisakalliossa pidettävälle U18-maajoukkueleirille on myös valittu Hyvinkää Ringeten pelaajia. Kutsun leirille saivat maalivahdit Amanda Lohilahti ja Veera Reilin, sekä kenttäpelaajista Iina Kupiainen, Venla Röpelinen ja Mikaela Saukkonen. Onnea kutsutuille!

Kaikki U18-leirille kutsutut pelaajat voit lukea täältä:

U18-tiedote