Hyvinkää Ringette Olympiakomitean ja Veikkauksen verkkokumppaniksi

14.6.2017


Hyvä urheilun ja seuramme ystävä,

Seuramme on lähtenyt mukaan Olympiakomitean ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen. Se on yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta. Etusivumme oikeassa reunassa on Verkkokumppanuus-banneri, jota klikkaamalla pääset Veikkauksen sivulle ja kartuttamaan pelaamalla seuramme palkkiota. 

Yhteistyöllä Olympiakomitea ja Veikkaus haluavat olla mukana seuratoiminnan arjessa edistämässä seuran toimintamahdollisuuksia. Tavoitteena on antaa suomalaisille seuroille mahdollisuus kumppanuuteen, josta on seuralle välitöntä hyötyä. Samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluita urheilun ystäville. Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta.

Palvelun avulla voit pelata kaikkia Veikkauksen pelejä ja samalla tuet arvokasta seuratyötä; jokainen pelattu pelisi lisää seuramme palkkiota yhteistyöstä.

Kisailu, kilvoittelu ja haaveilu ovat osa urheilua ja ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Veikkauspelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja tuo lisää jännitystä urheilun seuraamiseen. Pienillä panoksilla saat rahapeleistä irti suuremman ilon.

Terveisin,
Tapio Sallinen
Puheenjohtaja 

Linkki Veikkauksen ja Hyvinkää Ringeten verkkokumppanuussivulle: https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=718347

Katso Verkkokumppanuuden esittelyvideo tästä https://www.youtube.com/watch?v=DInR2jL2ARY&feature=youtu.be

Lisätietoja: www.olympiakomitea.fi/verkkokumppani