Hyvinkää Ringette on nyt Sinettiseura!

26.4.2017

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton toiminnanjohtaja Salla Mäkelä ja liittohallituksen jäsen Kirsi Niinioja ojentavat puheenjohtaja Tapio Salliselle Sinettiseura-symbolin.

Kuva: Mikko Tuomi
Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton toiminnanjohtaja Salla Mäkelä ja liittohallituksen jäsen Kirsi Niinioja ojentavat puheenjohtaja Tapio Salliselle Sinettiseura-symbolin. Kuva: Mikko Tuomi

Hyvinkää Ringeten kauden 2016-2017 päätösjuhla oli tänä vuonna poikkeuksellinen; saimme Sinettiseura-statuksen!

 

Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton toiminnanjohtaja Salla Mäkelä luovutti Vehkojan koululla pidetyssä tilaisuudessa sinetin puheenjohtaja Tapio Salliselle. Sallinen oli tottakai tyytyväinen Sinettiseura-statukseen. "Tämä on ollut pitkällinen prosessi, joka alkoi muistaakseni jo seitsemän vuotta sitten. Seuratyössä toimimme pitkälti vapaaehtoisten voimin, ja välillä on jouduttu priorisoimaan, että mitkä tehtävät hoidetaan kiireellisemmin kuin toiset. Nyt kuitenkin olemme vihdoin saaneet Sinetti-hankkeen päätökseen, ja siitä iso kiitos kuuluu hankkeen loppuun saattaneelle Petri Saariselle. Toki monet muutkin ovat olleet matkan varrella mukana", Sallinen summaa.

Hyvinkää Ringette ry. on perustettu vuonna 1999. Seura ylitti kuluneella kaudella 300 lisenssin rajan toisena ringetteseurana Suomessa. Seurassa on tällä hetkellä 223 pelaajaa ringettekoulusta naisten joukkueisiin. Toimihenkilöitä on mukana toiminnassamme noin 80.

 

Lue Sinettiseuroista ja laatukriteereistä Olympiakomitean sivulta.