Tampere jäi edustuksen jyrän alle

11.2.2017

Pauliina Auvinen 

Kuva: Mikko Tuomi
Pauliina Auvinen Kuva: Mikko Tuomi

Otteluraportti TaRi Tampere – Hyvinkää Ringette 11.2.2017

0-18 (0-5, 0-3, 0-4, 0-6)

 

Runkosarjan kolmanneksi viimeinen pelimme oli tänään Tampereella. Jälleen kerran tavoitteemme oli pelata ehjä 60-minuuttinen, ja se oli meillä kirkkaana mielessä laskeutuessamme Hervannan jäähallin hissillä maan uumeniin.

Ottelun kulku oli melko lailla selvä koko ottelun ajan. Onnistuimme pitämään oman vauhtimme ja onnistuimme riistämään renkaita silloin, kun siihen oli paikka. Maalinteko lähti myös sujumaan heti alusta saakka. Kaikki kentät onnistuivat maalinteossa, tehokkain hyökkäysketju oli tuttuun tapaan Miettinen-Tuomi-Tahvanainen. 3/18 maaleistamme olivat puolustajien käsialaa. Pauliina ”Paavi” Auvinen onnistui tänään kahdesti ja siitä koko joukkue otti kyllä ilon irti! Mira Sydänmaa teki jälleen yhden. Hieno onnistuminen oli maalissa varmasti pelanneen Heidi Kauremaan nollapeli! Joukkueen kultakypärän sai hyvän matsin muutoinkin pelannut Pauliina Auvinen.

”Olimme koko 60 minuuttia pelin ytimessä. Pelasimme kolmella kentällisellä ja karvasimme tehokkaasti, vastustajalla oli suuria vaikeuksia päästä meidän kenttäpäätyyn. Olen tyytyväinen siihen, miten joukkueemme pelasi tänään. Näytimme kaapin paikan joka vaihdossa”, summasi päävalmentaja Kim Forsblom pelin päätteeksi.

Nyt jälleen harjoitellaan viikko, ja valmistaudutaan ensi viikonlopun Nokia-matsiin. Kannattaa tulla katsomaan ensi viikon sunnuntaina klo 16.30 Paavolan pannuhuoneeseen, peli on meidän viimeinen kotipelimme runkosarjassa!