Mikaela Saukkonen

Kuva: Timo Kupiainen
Mikaela Saukkonen Kuva: Timo Kupiainen
Mikaela palkittiin joukkueen kultakypärällä Järvenpään pelin jälkeen.

Edustusjoukkueemme pelasi vuoden viimeisen ottelunsa Järvenpäässä lauantaina. Ottelutapahtumista on kerrottu seuraavassa raportissa:

Otteluraportti Järvenpään Haukat – Hyvinkää Ringette

2-9 (0-3, 1-2, 0-1, 1-3)

Vuoden 2016 viimeinen ottelumme oli tänään Järvenpäässä. Tavoitteemme oli lähteä parantamaan edellisen viikonlopun ailahtelevasta otteesta tähän peliin.

Aloitimme ottelun vahvasti. Peli pyöri vastustajan kenttäpäädyssä alusta lähtien, ja Sanni Korhonen avasi maalihanat Mikaela Saukkosen syötöstä, kun pelikellossa oli 3.45. Seuraava maali oli Elina Tahvanaisen käsialaa, yläkulmaveto upposi maaliin parin minuutin päästä edellisestä. Ensimmäiseen erään mahtui vielä yksi maali, sekin Tahvanaisen käsialaa.

Toinen erä jatkui samaan malliin. Vastustaja paransi otteitaan, mutta pystyimme kuitenkin vahvaan renkaalliseen peliin. Kavennusmaali tuli ajassa 20.55. Jatkoimme kuitenkin samaan malliin, ja loimme hyviä paikkoja. Ainoastaan laukausten laatuun jäi parantamisen varaa. Saukkonen täräytti renkaan verkkoon erän puolen välin paikkeilla tehden tilanteeksi 1-4. Toisessa erässä tuli vielä yksi upea maali, jonka syötti Rosa Kuronen ja viimeisteli Mirkku Miettinen. Tässä vaiheessa maalivahtien torjunnat olivat 24-10, mikä kertonee ottelutapahtumista.

Ottelun jälkimmäinen puolisko noudatteli samaa kaavaa. Otimme useamman jäähyn, mikä jälleen hankaloitti vähän peliä. Miettinen teki illan toisen osumansa, mutta muita maaleja ei nähty. Viimeisessä erässä Tahvanainen täydensi hattutemppunsa, jonka vastustaja kuittasi heti perään, ja tilanne oli 2-7. Tahvanainen teki vielä neljännen maalinsa pelikellon näyttäessä 54.11. Viimeisen niitin antoi Riina Sallinen, joka teki nopean pelinkäännön päätteeksi loppulukemat 2-9.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin meiltä neljän maalin Elina Tahvanainen. Joukkueen kultakypärä meni tänään Mikaela Saukkoselle, joka pelasi ensimmäisen ottelunsa naisissa hienosti tehden yhden maalin ja syöttäen kaksi.

Nyt lähdemme peleistä joulutauolle. Vuoden 2017 ensimmäinen matsi meillä on lauantaina 14.1. Forssaa vastaan. Muistakaahan seurailla vielä meidän joulukalenteria vielä viikon verran sosiaalisessa mediassa, siellä on tulossa vielä monta hyvää kuvaa!