Kuva: Mikko Tuomi
#24 Sanni Korhonen Kuva: Mikko Tuomi
#24 Sanni Korhonen palkittiin ansaitusti joukkueen sisäisellä pelaajapalkinnolla, tikkailla.

Naisten ensimmäinen tappio tuli tänään Ykkössarjassa

Tänään vastaan asettui sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuva, viime vuoden finalisti Lahti Ringette. Odotettavissa oli keskinäisen harjoituspelin perusteella todella kova kamppailu! Saimme otteluun hyvän alun, ja parin minuutin jälkeen johdimme 2-0 Elina Tahvanaisen maaleilla. Erän edetessä Lahti toipui shokkialusta ja peli pyöri pitkiä jaksoja meidän puolustusalueellamme. Ilman Taina Jääskeläisen hyviä torjuntoja Lahti olisi johtanut peliä ensimmäisen erän jälkeen, nyt erä päättyi lukemiin 2-2. Toinen erä oli numeroiden valossa tasainen, mutta Lahti vei irtorenkaat ja voitti kaksinkamppailut. Pitkälle erätauolle mentäessä tilanne oli 2-5.

Kolmanteen erään kopistamme tuli jäälle sisuuntunut joukkue, joka pelasi päättäväisemmin kuin ensimmäisellä puoliskolla. Voitimme enemmän kaksinkamppailuja ja hallitsimme rengasta paremmin. Pelasimme hyvän erän ja onnistuimme maalinteossa kahdesti Lahden yhtä osumaa vastaan. Viimeisessä erässä saimme painettua peliä Lahden päähän ja takaa-ajoa viriteltiin tosissaan. Lahti osoitti hyökkäyspäässä vaarallisuutensa ja iski kaksi maalia virheistämme rokottaen. Pelin lopussa tekemämme kavennus oli kosmeettinen ja Lahti vei tyttöjenpäivänä pisteet kotiin loppulukemin 5-8.

Ottelun parhaana pelaajana joukkueestamme Päivärinteen Ruislastuilla palkittiin #10 Riina Sallinen. Joukkueen tikkaat sai tänään kuitenkin #24 Sanni Korhonen, joka pelasi puolustajana tinkimättömästi ja armoa vastustajalle antamatta. Ensi viikonloppuna on luvassa harvinaista herkkua, kun pelaamme kaksi kotiottelua. Lauantaina vieraaksemme saapuu Blue Rings Akatemia ja sunnuntaina Laitilan Jyske. Viikko on siis aikaa lepuutella äänihuulia; siinä määrin äänekästä kannustusta oli, että huutosakin ei tarvitse kannustamista harjoitella! Kiitämme kannustuksesta, nähdään ensi viikolla!