Edustusjoukkueen toinen harjoitusottelu tasaista vääntöä

31.8.2015

Hyvinkää Ringeten Edustusjoukkue kävi sunnuntaina EKS Espoon SM-sarjajoukkueen vieraana Leppävaarassa. Harjoitusottelu oli Ykkössarja-joukkueemme toinen harjoitusottelu alkavalla kaudella, ja vastassa oli yhtä sarjatasoa ylempänä kilpaileva joukkue, joten etukäteen oli odotettavissa tiukka peli.

Hyvinkääläiset olivat aluksi vähän vaikeuksissa EKS:n tiiviin karvauksen kanssa, mutta pelin edetessä avaukseen saatiin ryhtiä ja peliä alettiin saada helpommin auki. Hyökkäyspäässä oli selvää kehitystä ensimmäiseen peliin verrattuna ja syötöt tarttuivat hienosti kiinni. Oma karvaus kehittyi pelin edetessä ja takuuvarmat puolustajat tekivät hienoja katkoja. Toki on vielä paljon kehitettävää, mutta peli on menossa oikeaan suuntaan! 

Käy katsomassa #16 Emmi Jusslinin mietteet ottelusta: https://www.facebook.com/HyvinkaaRingetteEdustus?ref=hl

Tykkää Hyvinkää Ringette Edustusjoukkue -Facebook-sivusta, näet ensimmäisten joukossa raportit ja muut mielenkiintoiset jutut! Tykkää myös seuramme Facebook-sivusta Hyvinkää Ringette!

Tehopisteet ottelussa: Elina Tahvanainen 4+2, Sanni Korhonen 2+1, Rosa Kuronen 1+2, Camilla Tuomi 0+3, Vera Ketonen 1+0, Pauliina Auvinen 0+2, Mira Sydänmaa 0+1, Jarna Immonen 0+1, Emmi Jusslin 0+1. 

Seuraavan kerran Edustusjoukkue pelaa harjoitusottelun Lahdessa 13.9. klo 16.00.