Pisteet lähtivät Blue Ringsin mukana Tuusulaan

23.2.2020

Kuva: Timo Kupiainen

Tänään meillä oli kotikaukalossa vastassa Blue Rings. Peli alkoi osaltamme takkuisesti ja vastustaja pääsi rokottamaan meitä kolmesti heti ensimmäisen erän aikana. Blue Ringsin Minna Seppälä onnistui maalinteossa Salla Naakan syötöstä, kun peliä oli kulunut 0.25 sekuntia.  Vastustaja iski toistamiseen ajassa 2.21 Naakan syötettyä Ida Adlerille. Blue Ringsin erän kolmannen maalin iski Taru Heikkilä Naakan toimiessa syöttäjänä.

Toinen erä lähti osaltamme paremmin käyntiin ja röyhkeän haaston myötä Riina Sallinen teki ensimmäisen maalimme Jessica Lehtisen syötöstä. Toinen erä oli meidän osalta melko hyvää ja karvauspeli toimi. Vastustaja kuitenkin teki neljännen maalinsa Seppälän syötettyä Heikkilälle. Pitkälle erätauolle lähdettiin lukemissa 1-4.

Kolmannen erän alussa Blue Rings teki viidennen maalinsa, tekijänä jälleen Seppälä ja syöttäjänä Naakka. Pääsimme kuitenkin heti kaventamaan, kun Veera Hakonen onnistui maalinteossa Vera Ketosen syötöstä. Blue Rings kuitenkin oli maalinteossa varmempi ja Naakka onnistui ennen erän loppua maalinteossa kahdesti.

Nelännessä erässä pääsimme hieman peliin mukaan ja teimme kolmannen maalimme, kun Teija Lehtinen syötti Elina Tahvanaiselle. Vastustaja pääsi kuitenkin iskemään takaisin ja teki kahdeksannen maalinsa Seppälän syöttäessä Naakalle. Ennen pelin loppua vastustajan Heikkilä onnistui vielä kertaalleen. Pääsimme kuitenkin iskemään takaisin, kun saimme puolustuspäästämme nopean nousun ja Jessica Lehtinen teki ensimmäisen SM-sarjamaalinsa Riina Sallisen ja Nelli Kyttäsen syötöistä. Peli päättyi lopulta Blue Ringsin voittoon 4-9.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Gigantin tuotepalkinnoilla vastustajalta #8 Taru Heikkilä ja kotijoukkueesta #18 Jessica Lehtinen. Joukkueemme nälkäisimmän pelaajan palkinnon, SubWayn lahjakortin, sai #23 Sofia Kymäläinen. Sankarin viitan harteilleen nosti #12 Emmi Helminen, joka teki upeita katkoja puolustuspäässä.