Sarjakärki vei selkein lukemin pisteet Hyvinkäältä

2.11.2019

Pelin parhaana palkittu Elina Tahvanainen
Kultaviitalla palkittu Kia Vuorio

Nokia- Hyvinkää 11-1 (4-0, 4-0, 1-1, 2-0)

Meidän vasta käynnistellessä koneita, Nokia aloitti vahvasti Kaisa Hurskeen maalilla, kun pelikello oli ehtinyt edetä 34 sekunnin ajan. Erä oli muutoinkin Nokian maalijuhlaa ja joukkue onnistui erässä vielä kolmesti Elina Raesolan, Emmi Merelän ja Roosa Salosen osumilla.

Toinen erä jatkui osaltamme yhtä tahmeana, eivätkä jäähyt helpottaneet peliämme. Ajassa 18:33 Nokia pääsi rokottamaan 3-2 ylivoimalla Raesolan osuttua toistamiseen. Tässä erässä vastustaja onnistui jälleen maalipaikoistapaikoistaan osuessaan vielä kolmesti. Maalintekijöinä toimivat Ronja Lahtivirta ja Salonen sekä Raesola, joka viimeisteli illan hattutemppunsa. Pitkälle erätauolle lähdettiin Nokian johtaessa 8-0.

Onnistuimme parantamaan peliämme kolmannessa erässä, mutta siitä huolimatta vastustaja oli meitä vahvempi. Kokemus selkeästi näkyi Nokian otteissa ja he onnistuivat erässä maalinteossa kertaalleen Salosen toimiessa viimeistelijänä. Hänellekin merkattiin siten illan hattutemppu. Alle minuutti Nokian maalin jälkeen Kia Vuorio taisteli hienosti omasta päästä renkaan hyökkäyspäähän ja tarjoili upean kulma-kulmasyötön Elina Tahvanaiselle, joka teki pelin ainoaksi jääneen maalimme. Neljännessä erässä Heidi Mattila onnistui kertaalleen ja Salonen vielä neljännen kerran. Peli päättyi lopulta Nokian voittoon 11-1.

Päivän parhaana palkittiin Hyvinkäältä Elina Tahvanainen ja Nokialta Emmi Merelä.
Kultaisen viitan sai ansaitusti Kia Vuorio, joka pelasi todella vahvan pelin.

Pelit jatkuvat huomenna kotihallissa, kun vastaan luistelee Luvia! Tervetuloa kannustamaan Paavolan pannuhuoneelle klo 16.30.