28.9.2019

Sankarin viitalla palkittiin Pauliina Auvinen
Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Minka Levander. Kuva: Mikko Tuomi

(1-2, 2-0, 2-1, 2-0)

Tänään matkattiin Lahteen kauden kolmanteen sarjapeliin. Oltiin heti alussa hyvin hereillä ja ottelu alkoikin osaltamme vahvasti, kun Riina Sallinen pääsi viimeistelemään takakulmalta ottelun ensimmäisen maalin heti ajassa 3:15. Vajaa minuutti myöhemmin Elina Tahvanainen vei Hyvinkään 0-2 johtoon. Ensimmäisessä erässä saimme vielä useamman jäähyn, joiden ansiosta Lahti pääsi hallitsemaan peliä. Erän lopussa Lahden Jemina Hakomäki pääsikin 5-3-ylivoimalla kaventamaan pelin 1-2 lukemiin.

Toisen erän alussa Lahden Niina Piiroinen tasoitti pelin ja meidän jatkaessa jäähyilyä Tanja Eloranta pääsi vielä viemään kotijoukkueen johtoasemaan. Pitkälle erätauolle lähdettiin siis Lahden 3-2 johtoasemassa.

Kolmannessa erässä Eloranta siirsi Lahden ensin kahden maalin etumatkalle ja Kiia Ollila lisäsi Lahden johtoa jo 5-2 lukemiin. Kolmannen erän lopussa Venla Röpelinen iski vielä renkaan riparista maaliin, joten neljänteen erään lähdettiin Lahden 5-3 johdossa.

Viimeiseen erään lähdimme takaa-ajajina hyvällä tsempillä kuromaan eroa kiinni. Oma peli ei kuitenkaan lähtenyt kunnolla käyntii ja keskialueen ylitys tuotti suuria ongelmia, kuten koko pelin ajan. Viimeisen erän maalit tekivät Lahden Anniina Arvo ja Krista Lanteri. Näin ottelu päättyi siis Lahden 7-3 voittoon.

Meiltä ottelun parhaana pelaajana palkittiin Minka Levander ja joukkueen oman sankarin viitan sai tänään Pauliina Auvinen.