22.9.2019

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin #24 Sanni Korhonen
#33 Roosa-Mari Heikkinen ansaitsi tänään kultaisen sankarin viitan

(5-3, 2-0, 1-1, 0-0) Helsinki-Hyvinkää 8-4

Tänään pelattiin kauden toinen sarjapeli Helsingissä Malmin jäähallilla kun vastaan asettui SM-sarjaan noussut Helsinki.

Pelin alku oli hyvä ja ensimmäinen erä jäi ottelun parhaaksi eräksi. Ensimmäisessä erässä Helsinki pääsi kahden maalin karkumatkalle mutta peli tasaantui  nopeasti tilanteeseen 2-2  Elina Tahvanaisen ja Rosa Kurosen maaleilla. Ei vienyt kauaa kun Tahvanainen pääsi heiluttamaan maaliverkkoa toistamiseen ja päästiin maistamaan johtoasemaa tilanteen ollessa 2-3 Hyvinkäälle. Ensimmäisen erän lopulla kotijoukkue Helsinki pääsi kasvattamaan maalieroa Jenna Hakkaraisen ja Fanny Impilän maaleilla ja otti johtoaseman.
Toisessa erässä taskuun jäi ainoastaan jäähyjä, joista vastustaja rankaisi Hakkaraisen kahdella maalilla.

Erätauolle siirryttiin Helsingin johtaessa 7-3.
Kolmanteen erään lähdettiin parantamaan omaa tekemistä, mutta haasteita löytyi yhä. Kaveria ei löydetty kentältä ja syötöt tuottivat haasteita. Ottelun viimeiset maalit syntyivät kolmannessa erässä. Hyvinkäältä Tahvanainen pääsi vielä kertaalleen maalinteon makuun tehden ottelussa kolmannen maalinsa. Kotijoukkueen Camilla Ojapalo viimeisteli Helsingin kahdeksannen maalin.

Neljännessä erässä ei nähty maaleja.  Maalivahtipeli oli vahvaa koko pelin, mutta joukkue ei yltänyt omalle tasolleen missään pelin vaiheessa, joten seuraavaan peliin jäi paljon parannettavaa.
Pisteet jäivät Malmille ansaitusti numeroin 8-4.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Helsingiltä Jenna Hakkarainen ja Hyvinkäältä Sanni Korhonen.

Joukkueen kiertopalkinto, sankarin viitta meni tänään Roosa-Mari Heikkiselle varmoista otteistaan tolppien välissä.