Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Camilla Tuomi
Kuva: Mikko Tuomi
Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Camilla Tuomi Kuva: Mikko Tuomi
Joukkueen "110-lasissa"-paidan sai Emmi Jusslin

(0-3, 0-1, 2-3, 0-3)

Kotipelituplan ensimmäinen peli pelattiin LL-89 Say Cheeseä vastaan. Ottelun avausmaali nähtiin parin minuutin pelin jälkeen, vierasjoukkueen #14 Marjukka Virran laukauksen päätteeksi. Emme saaneet koneitamme käyntiin ja siispä erän seuraavat kaksi maalia olivat myös vierasjoukkueelle, tekijöinä #15 Anne Pohjola ja #8 Anne Tuovinen.

Seuraavassa erässä nähtiin vain yksi maali, kun vastustajan #14 Marjukka Virta sai erän alussa harmillisen purkurenkaan maalin eteen ja lukemat olivat toisen erän jälkeen 0-4.

Pitkän erätauon jälkeen saimme peliämme hieman kasaan, ja saimme tehtyä erässä kaksi maalia, vastustajan viimeistellessä pyöritysten päätteeksi kuitenkin kolme. Kotijoukkueen maalien tekijöinä toimivat #6 Iiris Wilenius ja pelikentille palannut #5 Mirkku Miettinen. Vastustajilta maaleja tekivät erässä #15 Pohjola ja #18 Mia Huvinen teki kaksi.

Neljännessä erässä vastustajajoukkue jatkoi renkaan huolellista liikuttelua ja maalipaikoista viimeistelyä, kun meidän syöttömme ja renkaan vastaanottomme oli huolimatonta ja vetomme kohdistuivat lähinnä plekseihin ja maalivahdin logoon. Ottelu päättyi siis Lapinlahden voittoon 2-10. Pisteet ansaitusti tänään vierasjoukkueelle.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Subwayn lahjakortilla kotijoukkueen #21 Camilla Tuomi ja Unikulman tuotepalkinnolla vierasjoukkueen #18 Mia Huvinen. Joukkueen "110-lasissa" paidan sai hienosti puolustanut #16 Emmi Jusslin. Huomenna jatketaan kotipelillä, kun vastaan asettuu NOU Nokialta.