13.10.2018

Ottelun parhaan pelaajan palkinnon saanut Veera Reilin.
Toinen ottelun parhaan pelaajan palkinnon saaja Elina Tahvanainen.

Otteluraportti LL Say Cheese- Hyvinkää 13-3 (7-0, 2-2, 3-1, 1-0)

Kangasniemen Tehomet -areenalla pelattu tunnerikas ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon 13-3. Kotijoukkue avasi ottelun väkevästi ottelun ensimmäisen minuutin jälkeen, kun Henna Kohvakka iski renkaan maaliin Anne Pohjolan esityöstä. Kotijoukkue teki ottelun ensimmäisessä erässä seitsemän maalia, meidän yrittäessä saada peliämme kasaan. Kotijoukkueen avauserän lopuista maaleista vastasi Anne Pohjola neljällä maalillaan ja Mia Huvinen yhdellä maalillaan Pohjolan syöttäessä. Avauserä oli osaltamme todella vaisua ja kurinalaisuus sekä taistelutahto puuttuivat. Ottelun toisessa erässä saimme omasta pelistämme kiinni ja noin kahden minuutin pelin jälkeen avausmaalimme iski Iiris Wilenius pakkien Mira Sydänmaan ja Emmi Jusslinin toimiessa syöttäjinä. Hetki ensimmäisen maalin jälkeen iskimme uudestaan, tällä kertaa asialla oli Veera Hakonen ja syöttäjänä Elina Tahvanainen. Toisen erän maalit menivät joukkueiden kesken tasan 2-2.

Ottelun toiselle puolikkaalle lähdimme mukanamme ensimmäisessä erässä koppiin jätetyn taistelutahdon kanssa. Ottelun kolmannessa erässä kotijoukkue pääsi kuitenkin iskemään kolme maalia, kun me saimme tehtyä yhden, josta vastasi Rosa Kuronen Iiris Wileniuksen ja Vera Ketosen esityöstä. Ottelun neljäs erä oli jäähyrikas molempien joukkueiden osalta. Erän ainoasta maalista vastasi kotijoukkueen Henna Kohvakka ylivoimalla. Ottelun toinen puolikas oli osaltamme paljon parempaa pelaamista ja saimme paljon onnistumisia monella eri osa-alueella.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin kotijoukkueesta tehot 5+5 tehnyt Anne Pohjola sekä tehot 3+2 tehnyt Mia Huvinen. Meidän parhaina pelaajina palkittiin ensimmäisen naisten sarjan ottelunsa pelannut maalivahti Veera Reilin sekä hyvin hyökkääjänä sekä pakkina taistellut Elina Tahvanainen. Joukkueen parhaan pelaajan palkinnon sai myös ansaitusti Veera Reilin. Vauhtia ja kovuutta pelissä riitti, kommentoi Veera lyhyesti ja ytimekkäästi ensimmäistä naisten sarjan otteluaan.

Huomenna joukkueet kohtaavat uuden ottelun merkeissä Lapinlahdella, ottelu alkaa klo 13.30.