23.9.2018

#1 Taina Jääskeläinen torjunnassa, kuva: Mikko Tuomi
Päivän onnistujana palkittiin Taina Jääskeläinen

Otteluraportti Nokia-Hyvinkää 11-1 (3-0, 3-0, 1-1, 4-0)

Sunnuntaina matkasimme Nokialle haastamaan sarjan ennakkosuosikin Nokian Urheilijat. Peli päättyi Nokian 11-1 voittoon.

Peli oli alusta loppuun todella kovatempoista ja kotijoukkueen kokemus näkyi maalinteossa. Vastustaja käytti joukkueemme tekemät virheet kylmästi hyväkseen. Peli oli rikkonaista erityisesti toisessa erässä, kun molemmat joukkueet istuivat vuorotellen jäähyaitiossa. 3. erä oli meidän osalta pelillisesti todella hyvää ja heti erän alussa 3-2 ylivoimatilanteessa Veera Hakonen laukoi Iiris Wileniuksen ja Elina Tahvanaisen esityöstä renkaan upeasti maalin yläkulmaan.

Tänään pelin parhaana palkittiin maalia vartioinut Taina Jääskeläinen, joka sai ansaitusti myös joukkueen kiertopalkinnon "110 lasissa" -paidan. Tässä vielä Tainan ajatuksia pelistä: "Tänään sai taas pitkästä aikaa heittäytyä sarjapeliin ja etenkin odotettuun SM-sarjan vauhtiin. Tuloksesta huolimatta nautittiin pelaamisesta ja iloittiin pienistä onnistumisista."