Taina Jääskeläinen Kuva: Mikko Tuomi
Taina Jääskeläinen sai tänään joukkueen onnistujan mailan.

Otteluraportti Hyvinkää – EKS

22-3 (8-1, 3-0, 4-0, 7-2)

Runkosarjan viimeinen ottelu Hyvinkäällä pelattiin sunnuntaina. Vastustajaksi saapui peräpään joukkue EKS Espoosta. Edellinen kohtaaminen päättyi selviin 1-10 lukemiin.

Hyvinkää määräsi ottelun tahdin heti alusta lähtien ja pisti kolmen ketjun voimin hirmumyrskyn käyntiin. Peli oli ratkaistu jo ensimmäisen erän jälkeen, kun taululla komeilivat lukemat 8-1. Kotijoukkue ei nostanut jalkaa kaasulta missään vaiheessa, vaan prässäsi aktiivisesti kentän jokaisella osa-alueella. Koko ottelu oli Hyvinkäältä kurinalaista peliä eivätkä maalit mahtuneet ottelupöytäkirjan yhdelle sivullekaan. Loppulukemat olivat taululla 22-3. Maalintekijöinä tänään kunnostautuivat Elina Tahvanainen ja Iiris Wilenius kuudella maalillaan, Camilla Tuomi teki viisi maalia. Heidän lisäkseen Roosa Ravantti ja Riina Sallinen tekivät molemmat kaksi maalia naiseen ja Sanni Korhonen yhden. On nostettava hattua vastustajan maalivahti Alexandra Väyryselle, joka torjui peräti 67 laukausta.

Päivärinteen Ruislastut sai tänään vastustajan Essi Koskela. Kauppalankadun Subiin pääsee tällä kertaa Iiris Wilenius ja Twister-pelaajana palkittiin Riina Sallinen. Joukkueen onnistujan mailan sai maalivahti Taina Jääskeläinen.

”Pysyimme koko 60 minuuttia kauden teemassa eli keskityimme omaan suoritukseemme tuloksesta välittämättä. Kun suoritus oli koko ajan laadukasta, myös tulos on erinomainen”, summasi vastuuvalmentaja Kim Forsblom ottelun jälkeen.

Hyvinkäällä on runkosarjassa jäljellä yksi ottelu, joka pelataan Forssassa 22.2. Sen jälkeen jäädään odottelemaan puolivälierien tuloksia ja sitä, kuka välierissä tulee vieraaksi. Ensimmäinen välieräottelu pelataan Hyvinkäällä lauantaina 10.3.