Päivän onnistuja #10 Riina Sallinen ja kultainen maila

Hyvinkäälle selvä voitto ensimmäisessä kotiottelussa

Otteluraportti Hyvinkää Ringette – Blue Rings 1.10.2017

15-0 (3-0, 4-0, 3-0, 5-0)

Edustusjoukkueen kauden ensimmäinen kotiottelu koitti sunnuntaina, ja vastustajaksi saapui Blue Rings. Viime viikonloppuna hyvinkääläiset saivat hyvän draivin päälle Jyskettä vastaan, mutta viimeistelyyn jäi parannettavaa. Tämän päivän tavoitteena oli lähteä terävästi otteluun ja parantaa siis viimeistelyä.

Jo pelin alku osoitti, kuka tänään määrää tahdin. Hyvinkää hallitsi ottelua alusta lähtien, jos toki vastustajakin sai luotua muutaman vaarallisen paikan. Maalinteon aloitti Mirkku Miettinen, erän muut  maalit tekivät Camilla Tuomi ja Elina Tahvanainen. Iiris Wilenius aloitti toisen erän maalinteon heti ensimmäisessä vaihdossa. Pelin painopiste siirtyi yhä enemmän vierasjoukkueen päätyyn, eikä Blue Rings saanut juuri sijaa hyökkäyksille. Muut toisen erän maalintekijät olivat Roosa Ravantti, Sanni Korhonen ja toisen maalinsa ottelussa tehnyt Tahvanainen. Ottelun puolivälissä tilanne oli siis 7-0, ja maalivahtien torjunnat 10-27.

Kolmannessa erässä sama meno jatkui. Punapaitaiset painoivat päälle kuin yleinen syyttäjä, ja vastustajan maalivahti Pinja Huttunen torjui parhaan kykynsä mukaan. Vaikka erä alkoi jälleen Hyvinkään maalilla 23 sekunnin jälkeen, Huttunen piti Blue Ringsiä pystyssä 21 torjunnallaan. Erän maalintekijät Tuomi, Wilenius ja Tahvanainen.

Viimeinenkin erä alkoi emäntäjoukkueen maalilla, kun rengas oli verkossa jo 11 sekunnin jälkeen, maalintekijänä Tuomi, joka teki kolme maalia pelkästään neljännen erän aikana. Myös Wilenius täydensi hattutemppunsa ja myös Nea Nieminen pääsi maalin makuun. Maali-iloittelu päättyi lopulta 15-0.

Tällä kaudella Hyvinkää Ringeten kotiotteluissa tekemät maalit tarjoaa FysEmotion! Päivärinteen Ruislastut menivät tänään oikeutetusti vastustajan maalivahti Pinja Huttuselle. Kauppalankadun Subwayn lahjakortilla palkittiin palkittiin Elina Tahvanainen ja päivän Parturi-kampaamo Twister-pelaajana nollapelin pelannut maalivahti Roosa-Mari Heikkinen. Joukkueen omalla kultaisella mailalla palkittiin tänään päivän onnistuja, Riina Sallinen.

Katsojatkin olivat jälleen löytäneet tiensä Paavolan pannuhuoneeseen; 130 katsojaa laskettiin pannuhuoneen lehtereillä olleen! Kiitos kannustuksestanne! Ja kiitos myös Hyvinkään Taitoluistelijoiden Inka Virtaselle, joka luisteli aivan upean ohjelman pitkällä erätauolla.

Elina Tahvanainen oli tyytyväinen otteluun. ”Kotiyleisön edessä on aina hieno päästä pelaamaan, varsinkin kun katsomossa oli tänäänkin hyvä määrä yleisöä kannustamassa. Kiitos kaikille! Onnistuimme kentän eri osa-alueilla tänään. Toki parannettavaakin jäi, mutta otetaan hyvät jutut mukaan tuleviin matseihin”, tuumi Tahvanainen.

Vastuuvalmentaja Kim Forsblomin kommentit ottelusta: ”Pelasimme erittäin aktiivisesti ja kurinalaisesti 60 minuuttia. Hyökkäyspään pelaaminen oli meillä tosi monipuolista jokaisella ketjulla, ja se näkyi pöytäkirjassa seitsemänä eri maalintekijänä. Siihen olin erityisesti tyytyväinen.”

Seuraava kotiottelu pelataan jo ensi lauantaina 7.10. klo 16.30. Silloin Hyvinkäälle vieraaksi saapuu petolintu lauman radanvarresta, eli Haukat Järvenpäästä. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan hyvinkääläiset voittoon!