2. asteen opiskelijoiden syyskauden urheiluvalmennukset paketissa

20.12.2016

Urheiluvalmennuksessa on ollut positiivinen fiilis koko syyskauden ajan.
Urheiluvalmennuksessa on ollut positiivinen fiilis koko syyskauden ajan.

Hyvinkääläisten 2. asteen opiskelijoiden opintoihin liittyvät urheiluvalmennukset eli "UV:t" ovat olleet käynnissä jälleen koko syksyn ajan. UV-toiminta aloitettiin muutaman vuoden tauon jälkeen viime vuoden syksyllä, kun seuraan saatiin valmentaja, joka oli käytettävissä valmennusta varten.

Viime kauden aikana urheiluvalmennuksessa oli kaksi urheilijaa, Roosa Ravantti sekä Riina Sallinen. Kuluvan lukuvuoden käynnistyessä saatiin urheiluvalmennukseen mukaan neljä urheilijaa, Maija Hytönen, Kiia Levander, Venla Pajari ja Wilma Rajakallio. Lisäksi UV-toimintaan tulivat mukaan Sveitsin lukion huippu-urheiluvalmennukseen päässeet Veera Reilin ja Mikaela Saukkonen.

"2. asteen opiskelijoiden urheiluvalmennus on erinomainen lisä urheilijoiden harjoitteluun. Pystymme harjoittelemaan pelaajien henkilökohtaisia lajitaitoja aivan eri tavalla kuin joukkueiden omissa harjoituksissa", kertoo valmentaja Sini Forsblom.

Urheiluvalmennuksen harjoitukset ovat tiistaiaamuisin klo 8-9 ja torstai-iltapäivisin klo 14.30-16. "UV-harjoitukset ovat olleet melko lailla sellaisia, kuin odotinkin", 1. vuoden opiskelija Venla Pajari tuumii muiden kompatessa taustalla.

Koulujen joululoman aikana UV:kin on tauolla. Harjoitukset jatkuvat jälleen tammikuun puolella.