Hyvinkää Ringetelle hopeaa naisten Ykkössarjassa

20.3.2016

Lahti nousi SM-sarjaan otteluvoitoin 0-2

Hyvinkää Ringeten edustusjoukktue pelasi viikonloppuna Ykkössarjan finaalit Lahti Ringetteä vastaan. Finaaleissa oli kova panos: kahden voiton turvin voittaja nousee SM-sarjaan.

Lauantaina Lahdessa oli tiukka ottelu. Hyvinkää pelasi erittäin vahvan ensimmäisen erän ja pääsi kahden maalin johtoasemaan. Toisessa erässä asetelmat vähän tasoittuivat, ja Lahti pääsi peliin mukaan. Pelin edetessä ote siirtyi yhä enemmän Lahdelle. Loppulukemat lauantaina olivat 6-4.

Sunnuntaina Hyvinkää oli kotihallissa pakkovoiton edessä. Voitolla kausi jatkuisi vielä viikon, tappion tullen Lahti voittaisi sarjan ja nousisi SM-sarjaan. Sunnuntain peli oli Hyvinkäältä vahva. Hyvinkää hallitsi pelitapahtumia, ja siitä kertovat myös maalivahtien torjunnat: Hyvinkään Taina Jääskeläisellä oli 38 torjuntaa, Lahden Tiina Tenhusella 50 torjuntaa. Hyvistä otteista huolimatta kotijoukkue ei onnistunut maalinteossa kuin kahdesti vastustajan tehdessä neljä maalia. Lahti vei voiton myös sunnuntaina ja voitti Ykkössarjan otteluvoitoin 0-2.

Hyvinkää Ringette onnittelee Lahti Ringetteä Ykkössarjan voitosta ja SM-sarjapaikasta. Naisten Ykkössarjaa pelataan Hyvinkäällä jälleen ensi kaudella, ja taistelu SM-sarjaan pääsystä jatkuu jälleen syksyllä. Kiitos katsojille, teitä oli paikalla tänään 301. Hyvinkään jäähallissa oli mahtava tunnelma, jonka soisi useampiin ringetteotteluihin saatavan.

Edustusjoukkue kiittää yhteistyökumppaneitaan: Hyvinkään kaupunki, Päivärinteen Ruislastu, Ventoniemi, Korjausrakennus Jouni Rasimus Oy, Aikaa Sport, Sportia Riihimäki, K-Market Ukko-Pekka, Mona Lisa. Edustusjoukkue kiittää myös niitä lukuisia seuramme vapaaehtoisia, jotka ovat kauden aikana toimineet otteluissamme toimitsijoina, lipun-, arpojen- ja makkaranmyyjinä. Ilman teitä edustusjoukkue ei olisi selvinnyt kaudesta, suuri kiitos. Kiitoksen ansaitsevat myös kotikatsomo, ja etenkin mahtavat juniorimme, jotka ovat kannustaneet edustusjoukkuetta läpi kauden. Hopeamitali kuuluu teille kaikille!

Edustusjoukkue jatkaa taistelua SM-sarjapaikasta jälleen ensi kaudella. Syyskuussa Hyvinkäällä järjestetään naisten avausturnaus, johon tullaan kutsumaan kaikki kaudella 2016-2017 Ykkössarjaan ja SM-sarjaan ilmoittautuvat joukkueet. Lisätietoja turnauksesta antaa seuran valmennuspäällikkö Sini Forsblom, puh 040 830 1936 ja sähköposti sini.forsblom(at)hringette.fi .