6.1.2020

Pelin parhaana palkittu Iina Kupiainen
Sankarinviitalla palkittu Jessica Lehtinen

5-7 (1-2, 2-1, 1-1, 1-3)

Tämän vuosikymmenen ensimmäisessä pelissämme vastaan asettui Järvenpään Haukat. Vauhdikas peli lähti liikkeelle Haukkojen Minka Tiihosen tehdessä pelin avausmaalin ajassa 3.27 Petra Räsäsen syötöstä. Pääsimme kuitenkin tasoittamaan pelin Elina Tahvanaisen ylivoimamaalilla, jossa syöttäjinä toimivat Minka Levander ja Veera Hakonen. Veera Hakonen iski vielä aivan erän loppuun toisen niin ikään ylivoimamaalimme Tahvanaisen syötöstä ajassa 14.58. Vauhdikas ensimmäinen erä päättyi siis tilanteessa 1-2.
Toista erää oli keretty pelata vain 01.10, kun Iina Kupiainen täräytti meidät 1-3 johtoon Riina Sallisen ja Vera Ketosen esityöstä. Toinen erä ei ollut meiltä kovin vahvaa pelaamista ja Haukat rokottivat virheistämme. Pinja Alanko toi Haukat maalinpäähän ajassa 11.13 ja vain hetkeä myöhemmin Nanette Valtonen toi Haukat tasoihin, Alangon ja Kia Kosusen syötöstä.  Meiltä heikohko toinen erä päättyi tilanteessa 3-3.
Kolmanteen erään lähdettiin jännittävässä tasatilanteessa. Haukkojen Alanko iski johtomaalin heti erän alkuun ajassa 34.54, Tiihosen ja Anni Laakson hoitaessa esityön. Peli jatkui vauhdikkaana ja maalipaikkoja oli puolin ja toisin, mutta maalivahdit Roosa-Mari Heikkinen ja Heidi Kokkonen pitivät pelin tasaisena tehdessään tärkeitä torjuntoja. Tahvanainen onnistui kuitenkin tasoittamaan pelin Hakosen syötöstä erän loppu puolella. Viimeiseen erään lähdettiin jännittävissä tunnelmissa pelin ollessa 4-4.
Viimeisessä erässä näkyi molempien joukkueiden voiton tahto. Tahvanainen jatkoi maalintekoa erän alkupuolella ylivoimamaalilla, vieden meidät näin johtoon. Vain hetkeä myöhemmin Haukkojen Iida Lehtonen teki tasoitusmaalin, syöttäjinä toimivat Jenni Kauppinen ja Laakso. Erä jatkui jännittävissä tunnelmissa tilanteen ollessa jälleen tasan. Aivan erän loppupuolella puolustajamme Roosa Ravantti onnistui maalinteossa vieden meidät johtoon, Jessica Lehtisen ja Kupiaisen syötöstä. Haukat ottivat maalivahti Kokkosen pois maalilta yrittäessään tasoittaa tiukkaa peliä. Tahvanainen onnistui vielä kerran maalinteossa tehdessään maalin tyhjään maaliin, kun peliä oli jäljellä enää kaksi sekuntia. Näin ollen tiukka ja jännittävä kamppailu päättyi 7-5.
Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Haukoilta hienon pelin pelannut Pinja Alanko ja meiltä vahvoja otteita näyttänyt Iina Kupiainen. Kiertopalkintomme sankarinviitan sai hienosti taistellut Jessica Lehtinen.