Tiukan taiston jälkeen pisteet Raisioon

16.11.2019

Kuva: Timo Kupiainen

Raisio-Hyvinkää 9-7 ( 2-1, 2-4, 1-2, 4-0)

Peli lähti käyntiin ryminällä, kun ensimmäinen maali tuli jo ensimmäisellä minuutilla. Maalintekijänä toimi Raision Taru Kylä-Kaila. Seuraavan maalin teki myös Raisio, tekijänä Susanna Tapani. Pystyimme kuitenkin kaventamaan 2-1:een, Minka Levanderin osumalla.

Toisen erän alkuun Tapani maalasi illan toisen osumansa. Saimme jälleen kavennettua, kun Elina Tahvanainen iski ylivoimalla. Raisio kuitenkin sai kasvatettua johtoaan, kun Tapani iski ottelun kolmannen osumansa heti seuraavassa vaihdossa. Toisen erän lopussa onnistuimme useasti maalinteossa ja siirryimme 4-5 johtoon, kun Tahvanainen onnistui kahdesti ja Venla Röpelinen teki ottelun ensimmäisen maalinsa.

Kolmannessa erässä onnistuimme kasvattamaan johtoamme, kun Veera Hakonen ja toistamiseen Röpelinen, onnistuivat maalinteossa. Erän lopussa Raision Siiri Säynäväjärvi kavensi lukemiksi 5-7.

Neljännessä erässä emme enää onnistuneet maalinteossa, kun taas vastustaja hyödynsi meidän virheiden seurauksena maalipaikkansa. Roosa Rantaniitty iski kolme maalia ja Tapani vielä yhden. Näin ollen Raisio voitti ottelun lukemin 9-7.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin Raisiolta Jasmin Kiiski ja meiltä hienoja koppeja tänään ottanut Roosa-Mari Heikkinen. Sankarin viitan tänään harteilleen sai puolustuksen puurtajamme ja mahtavan pelin pelannut Teija Lehtinen.