Sarjakärki vei pisteet selkeästi päivän pelistä

24.2.2019

Ottelun parhaan pelaajan palkinnon sai Iina Kupiainen
Joukkueen "110-lasissa"-paita meni myös Iina Kupiaiselle

(0-2, 1-2, 0-3, 0-4)

Viikonlopun toisessa kotipelissä vastaamme asettui sarjakärki Nou Nokialta. Eilisestä pelistä täytyi parantaa huimasti, jos halusimme haastaa sarjakärkeä. Vierasjoukkue aloitti maalinteon kahden minuutin pelin jälkeen #35 Elina Raesola pääsi laukomaan #5 Heidi Mattilan ja #77 Hanna Ovaskan esityöstä. Erän toinen maali oli myös edellisen kolmikon käsialaa, tällä kertaa maalin teki #5 Mattila.

Toisessa erässä Nokia onnistui kaksi kertaa, kun pelaamaan palannut #13 Kati Koskelin onnistui maalinteossa, #7 Ronja Lahtivirran lisäksi. Kotijoukkue sai taululle yhden maalin, joka merkattiin kuitenkin vierasjoukkueen omaksi maaliksi. Kolmanteen erään lähdettiin lukemissa 1-4.

Kolmas ja neljäs erä menivätkin sitten vierasjoukkueen touhuja katsellessa, kun he onnistuivat lukuisista maalipaikoistaan seitsemän kertaa. Meillä oli vaikeuksia päästä pois omasta päästä ja huolellisuus syötöissä sekä viimeistely laukauksista puuttuivat. Peli päättyi lopulta vierasjoukkueen voittoon 1-11. Laukaukset ja maalivahtien torjunnat kertoivat myös pelin painopisteestä, kotijoukkueen #33 Roosa-Mari Heikkinen 49 torjuntaa, vierasjoukkueen #89 Kaisa Katajisto 30 torjuntaa.

Pelin parhaina palkittiin Subwayn lahjakortilla kotijoukkueen #88 Iina Kupiainen ja vierasjoukkueelta Unikulman tuotepaketilla #77 Hanna Ovaska. Joukkueen "110-lasissa" paidan sai myös #88 Kupiainen.

Kuitenkin tappioista huolimatta tämän viikonlopun jälkeen on varmaa, että Hyvinkäällä pelataan myös seuraavalla kaudella SM-ringetteä. Olemme ylpeitä, että pystyimme nousijajoukkueena pitämään paikkamme SM-sarjassa.