Kauppalankadun Subwayn lahjakortilla palkittu Venla Röpelinen, Kuva: Timo Kupiainen
Joukkueen "110 lasissa" -paidalla palkittu Teija Lehtinen.
#13 Teija Lehtinen puolustamassa.

Otteluraportti Hyvinkää-EKS 0-4 (0-1, 0-1,0-2, 0-0)

Viikonlopun toisessa ottelussa Hyvinkää kohtasi EKS:n kotonaan. Viimeksi joukkueet pelasivat vastakkain kaksi viikkoa sitten, ja silloin ottelu päättyi EKS:n tiukkaan 6-5 voittoon. Tänään ensimmäinen erä kului enimmäkseen Hyvinkään hyökkäyspäässä, mutta erän ainoan maalin onnistui kuitenkin tekemään erän loppupuolella EKS. Toisessa erässä peli alkoi kääntyä enemmän kotijoukkueen osalta puolustusvoittoiseksi ja erätauolle siirryttiin Hyvinkään 0-2 tappioasemassa. Vauhdikkaassa pelissä rengas vaihtoi usein omistajaa, mutta ottelu eteni enimmäkseen EKS:n hallinnassa. Kolmannessa erässä vieraat onnistuivat lyhyen ajan sisään kahdesti maalinteossa, kun Hyvinkään laukaukset kilpistyivät EKS:n maalivahtiin Meini Kärnään. Viimeinen erä jäi maalittomaksi, joten EKS voitti ottelun 0-4 Hyvinkään jäädessä maalinteossa nollille. Kotijoukkueen riveissä nähtiin tänään SM-sarjauransa hienosti ja ennakkoluulottomasti debytoineet B-joukkueen Minka Levander, Venla Röpelinen ja Iina Kupiainen.

Henkilöstöpalvelu Go On –palkinnoilla palkittiin ottelussa kotijoukkueelta tuttuja varmoja otteitaan esittänyt Mira Sydänmaa ja vierasjoukkueelta nollapelin torjunut Meini Kärnä. Päivärinteen ruislastuilla palkittiin EKS:n Ira Merivaara ja Subwayn lahjakortilla Hyvinkään Venla Röpelinen. Joukkueen 110 lasissa –palkinnon itselleen lunasti ansaitusti koko viikonlopun vahvasti taistellut Teija Lehtinen.