RNK Flyers vei pisteet Raisioon vaiherikkaasta ottelusta

Veera Hakonen lähdössä hyökkäykseen, Kuva: Mikko Tuomi
Unikulman tarjoamalla parhaan pelaajan palkinnolla palkittu Emmi Jusslin, Kuva: Mikko Tuomi
Kauppalankadun Subwayn tarjoamalla lahjakortilla palkittu Sanni Korhonen, Kuva: Mikko Tuomi

Otteluraportti Hyvinkää-RNK Flyers 2-7 (1-4, 0-0, 1-2, 0-1)

Hyvinkään jäähallissa pelattiin lauantai-iltana vaiherikas ottelu, jonka RNK Flyers vei lopulta nimiinsä 7-2. Vierasjoukkue aloitti pelin väkevästi. Palloilulajien monitaituri Susanna Tapani teki RNK:n ensimmäisen maalin ajassa 5.48. Tämän jälkeen Flyers teki ensimmäisessä erässä vielä kolme maalia. Kotijoukkueen avausmaalin teki vahvasti pelannut Veera Hakonen. Esityöt maaliin tekivät Elina Tahvanainen ja Mira Sydänmaa. Toisessa erässä ei maaleja tehty paikoista huolimatta. Hyvinkään maalivahti Taina Jääskeläinen muun muassa torjui Tapanin läpiajon.

Pitkällä erätauolla yleisö sai nauttia taitoluisteluesityksestä. Kiitos Hyvinkään Taitoluistelijoiden Emilia Lehtosalolle.

Pitkän erätauon jälkeen Hyvinkää kavensi ottelun tilanteeseen 4-2 Iiris Wileniuksen maalilla. Kavennusmaalin jälkeen RNK teki kaksi maalia alle minuutissa. Hyvinkää ei saanut viimeiseen erään kunnon kiriä. Sen sijaan Flyers viimeisteli lukemat 7-2.

Hyvinkään valmentaja Kim Forsblom kommentoi ottelua seuraavasti :"Tänään peliä leimasi ailahtelu jota emme saaneet poikki millään. Pitkää hyvää jaksoa seurasi muutama unelias vaihto joista RNK rokotti karulla prosentilla. Hyökkäyspelin tehokkuutta tarvitsemme lisää."

Ottelun parhaina palkittiin Unikulman sponsoroimilla palkinnoilla kotijoukkueesta vahvaa puolustuspeliä pelannut Emmi Jusslin. RNK Flyersilta palkinnon sai tehot 1+2 viimeistellyt Reetta Nikkola. Subwayn lahjakortin pokkasi paluun puolustajan paikalle tehnyt Sanni Korhonen. Joukkueen oman "110 lasissa" - paidan sai pukea päälleen upeasti ottelussa taistellut Veera Hakonen.