Seuran uusi valmennuspäällikkö Piia Ahokas

1.9.2018


Tervehdys kaikille!

Suurimmalle osalle olen varmaankin jo tuttu kasvo jäähallilla.

Niille joille olen vielä uusi tuttavuus, niin minä olen Piia ja aloitan Hyvinkää ringeten osa-aikaisena valmennuspäälikkönä 3.9.2018 

Olen ollut Hyvinkää ringeten toiminnassa mukana seuran perustamisesta lähtien,josta on ensi vuonna kulunut tasan 20 vuotta.Seuramme toiminta on tullut minulle melko tutuksi niin pelaajana kuin valmentajanakin vuosien varrella.

Oman jäähallielämäni olen aloittanut 4-vuotiaana taitoluistelun parissa. Josta siirryin ringeten pariin 9-vuotiaana silloisen taitoluistelukaverini innoittamana ja sille tielle olen jäänyt.

Pelivuosiini mahtuu paljon hienoja muistoja ja mahtavia pelikavereita e-juniori ikäisestä ihan edustusjoukkueeseen asti. Unohtamatta pelivuosia Ladyjen ja N-harrastesarjan mukana. Pelaamisen ohella innostuin valmentamisesta vuonna 1999. Valmentaja urani aikana olen valmentanut lapsia ja nuoria ringettekoulusta b-juniori ikäluokkaan asti.

Muutaman välivuoden jälkeen ja kotona olon kolmen pienen pojan kanssa sytytti kipinän valmentamiseen uudelleen kolme vuotta sitten. Silloinen seuramme valmennuspäälikkö Sini etsi ringettekouluun ohjaajia. 

Ringettekoulun mukana olen nyt ollut kolmisen vuotta ja toiminut vastuuohjaajana pienille ja tuleville pelikaukoloiden tähdille.

Haluan kiittää Forsblomin Siniä kaikesta mitä olet Hyvinkää ringeten eteen tehnyt ja miten paljon olet seuraamme eteenpäin saanut.Ilman Sinin kannustusta en minäkään olisi nyt tässä ja saanut mahdollisuutta jatkaa hänen hienoa työtään.  

Toivotan kaikille seuramme jäsenille oikein mahtavaa kautta 2018-2019!!

 

Toivottaa Piia Ahokas