Ringette osana Hyvinkään Naispalloilukorttia!

16.12.2016

Ringette-, koripallo- ja pesäpallonaiset olivat paikalla Naispalloilukortin julkistamisessa Kauppakeskus Willassa perjantaina.

Kuva: Miika Rantatorikka
Ringette-, koripallo- ja pesäpallonaiset olivat paikalla Naispalloilukortin julkistamisessa Kauppakeskus Willassa perjantaina. Kuva: Miika Rantatorikka

Hyvinkääläiset naispalloilujoukkueet ovat syksyn aikana miettineet keinoja näkyvyyden ja tietoisuuden lisäämiseksi. Erilaisten tapahtumien lisäksi nyt on saatavilla yhteislippu kolmen seuran kotiotteluihin. Lipussa on mukana Hyvinkää Ringette, Hyvinkään Ponteva ja Hyvinkään Tahko. Lipun hinta on 12e ja sillä pääsee kunkin seuran yhteen runkosarjan kotiotteluun. 


- Seurat valikoituivat sen mukaan, kenellä on otteluihin pääsymaksu. Kannustamme myös käymään kaikkien muidenkin lajien palloilutapahtumissa, joihin ei ole pääsymaksua, kertoo Sini Forsblom Hyvinkää Ringettestä.


Seurat ovat kokoontuneet syksyn aikana säännöllisesti ja kehittäneet erilaisia muotoja tehdä asioita yhdessä ja tuoda näkyvyyttä paikalliselle naispalloilulle.


- Kortin tavoitteena on houkutella katsojia yli lajirajojen. Meillä on paljon hienoa naisurheilua tarjolla Hyvinkäällä, mutta käymme usein vain siinä ”oman” lajin katsomossa, kannustaa Hanna-Mari Kujala Pontevasta.


Kortilla säästät myös rahaa, koska Pontevan ottelujen normaali hinta on 10e ja Ringetten ja Tahkon Leidien 5e. 


- Yhteislippu on ollut suunnitteilla eri muodoissa jo jonkin aikaa. Tämä toteutunut Naispalloilukortti sai kimmokkeen Tampereella toteutetusta palloilukortista, kertoo Miika Rantatorikka Tahkosta.


Lippuja on saatavilla ottelutapahtumien yhteydessä lipunmyynnissä. Ja toki suoraan voi olla yhteydessä seuroihin ja hankkia lippu sitä kautta. Lippu on voimassa vuoden 2017. Kesällä Tahkon Leidien peleissä myytävät liput käyvät siis syksyllä 2017 sekä koripallon että ringetten peleihin.


- Lippu on varmasti myös kiva joululahja, vinkkaa Kujala.

* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hanki oma Naispalloilukorttisi Hyvinkää Ringeten edustusjoukkueen ottelussa tai sähköpostilla sini.forsblom(at)hringette.fi !