Ringettekoulu 2023-2024

ILMOITTAUDU Ringettekouluun tästä!

 

AJANKOHTAISTA:

Kauden 2023-2024 Ringettekoulu alkaa syyskuussa (10.9.2023). Voit liittyä Ringettekouluun mukaan koska tahansa.

Ringettekoulussa tytöt ja pojat harjoittelevat yhdessä keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.

Keskiviikkoisin harjoittelu alkaa alkuverryttelyllä klo 17.45 alkaen ja jäävuoro on klo 18:15 - 19:15.

Sunnuntaisin harjoittelu alkaa alkuverryttelyllä klo 10.45 alkaen ja jäävuoro on klo 11:15 - 12:15.

Paikalle on hyvä tulla hieman ennen alkuverryttelyn alkua.

 

LISÄTIETOJA: 
Ringettekoulua koskeviin kysymyksiin vastauksia antaa Hyvinkää ringeten hallituksen puheenjohtaja Liina Immonen, liina.immonen(at)hringette.fi tai 050 424 3944

Miksi kannattaa harrastaa ringetteä?

Jos pidät liikunnasta, vauhdista, yhdessäolosta, oppimisesta ja onnistumisista. Luistelutaidon karttuessa opit vähitellen ringeten alkeita. Ringetestä on mahdollisuus saada elinikäinen harrastus. Hyvinkään Ringetessä on joukkueet ringettekoulusta ringetteladyihin saakka. Ringettekoulussa saat hyviä ystäviä ja opit toimimaan osana ryhmää.

Ringettekoulun harjoitukset suunnitellaan huolellisesti ottaen huomioon pelaajien ikä ja kehitystaso. Valmentajat myös eriyttävät harjoituksia jakamalla pelaajia pienempiin ryhmiin, jolloin jokainen pelaaja saa henkilökohtaista ohjausta. Juuri sinä olet tervetullut mukaan toimintaan!

 

Miten pääsen mukaan?

Kouluun ovat tervetulleita kaikki vauhdikkaasta ja kehittävästä joukkueurheilusta pitävät lapset. Toivomuksena on, että pysyt pystyssä luistimilla ilman tukea. Kaudella 2022 - 2023 koulussa harjoitteli jälleen korona vuosien jälkeen useita 3 - 10 vuotiaita tulevaisuuden ringettetähtiä.

Voit ilmoittautua mukaan ilmoittautumislomakkeen kautta tai tulemalla hallille ennen jäävuoron alkua. Olet erittäin tervetullut mukaan missä vaiheessa kautta tahansa!

 

Mitä harrastus maksaa?

Voit aluksi tutustua toimintaan ja olla jäällä kaksi kertaa maksutta. Tämänkin jälkeen ringette on melkoisen halpa harrastus. Ringettekoulun osallistumismaksu vuonna 2023 - 2024 on 20 eur/kk. Ringettekoulun kevät kausi päätetään Maaliskuussa 2024.

Osallistumismaksun lisäksi laskutetaan 5€ (Hyvinkää Ringette ry:n liittymismaksu).

HUOM! HyPSin Euroliigaan kesällä 2023 osallistuneilla lapsilla on vuoden 2023 loppuun mennessä mahdollisuus osallistua Ringettekouluun koko toimintakaudeksi 2023-2024 edullisemmalla kertamaksulla hintaan 70 eur (Hyvinkää Ringette ry:n 5€ liittymismaksu sisältyy tähän kausimaksuun).

Hintaan sisältyvät jäämaksut, lisenssi vakuutuksella, harjoituspaita käyttöön kauden ajaksi ja ringettemaila omaksi sekä sähköisesti ilmestyvä Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton e-Ringettelehti.

 

Varusteet?

Ringettekoulun kausimaksuun sisältyy ringettemaila, jonka pelaaja saa omakseen ensimmäisen kausimaksun maksettuaan. Varusteiksi riittää aluksi luistimet (taitoluistimillakin voi aloittaa) ja kypärä (vähintään pyöräilykypärä, mutta jääkiekkokypärä kokokasvosuojuksella on suositeltavaa), kaulasuoja sekä mielellään tukevat hanskat.

 

Myöhemmin hankittavia varusteita tärkeysjärjestyksessä:

1. Jääkiekkokypärä kokokasvosuojuksella

2. jääkiekkoluistimet, joissa turvakanta

3. polvisuojat ja kyynärsuojat

4. jääkiekkohanskat

5. häntäluuta ja lantiota suojaavat pelihousut

6. hartiasuojat

7. alasuoja

 

Varusteita on mahdollista hankkia käytettynä seuran muiden joukkueiden pelaajilta. Jäähallin ilmoitustaululla ilmoitetaan käytetyistä varusteista ja voit laittaa oman ilmoituksesi samaiselle taululle. Käytettyjä varusteita kannattaa kysyä myös joukkueenjohtajan kautta muilta joukkueilta. Facebookissa on hyvinkääläisten oma ryhmä jääurheiluvarusteiden ostoa ja myyntiä varten: https://www.facebook.com/groups/1578439505798555/

Ringettekoulun toimihenkilöt: