Ringettekoulu

Ringettekoulu 2016
Ringettekoulu

AJANKOHTAISTA:

Ringettekoulu on jälleen alkanut. Voit liittyä Ringettekouluun koska tahansa.

Ringettekoulu harjoittelee sunnuntaisin ja keskiviikkoisin. Sunnuntaisin alkuverryttely alkaa klo 10.45. Jäävuoro alkaa klo 11.15 ja loppuu klo 12.15. Keskiviikkoisin alkuverryttely alkaa klo 17.45. Jäävuoro alkaa klo 18.15 ja loppuu klo 19.15.

LISÄTIETOJA: 
Ringettekoulua koskeviin kysymyksiin vastaavat ringettekoulun rehtori ja valmennuspäällikkö Sini Forsblom puh 040 830 1936, email sini.forsblom(at)hringette.fi.

 

Miksi kannattaa harrastaa ringetteä?

Jos pidät liikunnasta, vauhdista, yhdessäolosta, oppimisesta ja onnistumisista. Luistelutaidon karttuessa opit vähitellen ringeten alkeita. Ringetestä on mahdollisuus saada elinikäinen harrastus. Hyvinkään Ringetessä on joukkueet ringettekoulusta ringetteladyihin saakka. Ringettekoulussa saat hyviä ystäviä ja opit toimimaan osana ryhmää.

Ringettekoulun harjoitukset suunnitellaan huolellisesti ottaen huomioon pelaajien ikä ja kehitystaso. Valmentajat myös eriyttävät harjoituksia jakamalla pelaajia pienempiin ryhmiin, jolloin jokainen pelaaja saa henkilökohtaista ohjausta. Juuri sinä olet tervetullut mukaan toimintaan!

 

Miten pääsen mukaan?

Kouluun ovat tervetulleita kaikki vauhdikkaasta ja kehittävästä joukkueurheilusta pitävät tytöt. Toivomuksena on, että pysyt pystyssä luistimilla ilman tukea. Kaudella 2015 - 2016 koulussa harjoitteli 3 - 12 vuotiaita tulevaisuuden ringettetähtiä.

Voit ilmoittautua mukaan ilmoittautumislomakkeen kautta tai tulemalla hallille ennen jäävuoron alkua. Olet erittäin tervetullut mukaan missä vaiheessa kautta tahansa!

 

Mitä harrastus maksaa?

Voit aluksi tutustua toimintaan ja olla jäällä kaksi kertaa maksutta. Tämänkin jälkeen ringette on melkoisen halpa harrastus. Ringettekoulun osallistumismaksu vuonna 2016 - 2017 on 95,00 eur/kausi (syys- ja kevätkausi yhteensä 190,00 €, laskutetaan kahdessa erässä). Hintaan sisältyvät jäämaksut, lisenssi vakuutuksella, seuran jäsenmaksu, harjoituspaita käyttöön kauden ajaksi ja ringettemaila omaksi sekä säännöllisesti ilmestyvä Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton Ringettelehti.

  

Varusteet?

Ringettekoulun kausimaksuun sisältyy ringettemaila, jonka pelaaja saa omakseen ensimmäisen kausimaksun maksettuaan. Varusteiksi riittää aluksi luistimet (taitoluistimillakin voi aloittaa) ja kypärä (vähintään pyöräilykypärä, mutta jääkiekkokypärä kokokasvosuojuksella on suositeltavaa) sekä mielellään tukevat hanskat.

 

Myöhemmin hankittavia varusteita tärkeysjärjestyksessä:

1. Jääkiekkokypärä kokokasvosuojuksella

2. kaulasuojus

3. jääkiekkoluistimet, joissa turvakanta

4. polvisuojat ja kyynärsuojat

5. jääkiekkohanskat

6. häntäluuta tai lantiota suojaavat pelihousut

7. hartia-/rintapanssari

8. alasuoja

Varusteita on mahdollista hankkia käytettynä seuran muiden joukkueiden pelaajilta. Jäähallin ilmoitustaululla ilmoitetaan käytetyistä varusteista ja voit laittaa oman ilmoituksesi samaiselle taululle. Käytettyjä varusteita kannattaa kysyä myös joukkueenjohtajan kautta muilta joukkueilta.

Kuva syksyltä 2015.

Ringettekoululaiset syksyllä 2016

Bergström Alise

Damskägg Hilda

Hannula Saaga

Husu Venla

Huusela Veera

Jaarva Kiira

Kallio Helmi

Kanerva Hanna

Kastinen Saara

Kurtti Eerika

Kurtti Ellanoora

Laakkonen Anni

Läntelä Armi

Laune Ella

Leskinen Liinu

Lindholm Anni

Lindholm Lotta

Mattsson Seela

McNally Elisa

Mörönen Pinja

Oinonen Teea

Ojanen Milla

Pakarinen Joonas

Pekkanen Maya

Reisbacka Sulo

Ronimus Ella-Roosa

Siltaniemi Sade

Skutnabb Annika

Suvanto Nette

Takala Sami

Takala Sanni

Timonen Lumi

Trussov Ingrid

Turkki Iida

Virkki Aatu

Ylikopsa Erin

Valmentajat

Piia Ahokas

Anni Ojanen

Henna Ronimus

Elina Saari

Julia Valajärvi

Henna Virkki

Venla Ylikopsa

 

Joukkueenjohto

Piia Ahokas

Sabina Anttila

Sini Forsblom

 

Rahastonhoitaja

Sabina Anttila

 

 

Ringettekoulun toimihenkilöt:

 

Rehtori: Sini Forsblom, puh 040 830 1936, sini.forsblom(at)hringette.fi

Vastuuohjaaja: Piia Ahokas

Ohjaajat: Anni Ojanen, Elina Saari, Henna Virkki, Julia Valajärvi sekä D-juniorityttömme