Ringettekoulu 2020-2021

ILMOITTAUDU Ringettekouluun tästä!

 

AJANKOHTAISTA:

Kauden 2020-2021 Ringettekoulu jatkuu syyskuussa 2020. Voit liittyä Ringettekouluun koska tahansa.

Ringettekoulu harjoittelee sunnuntaisin alkuverryttelyllä klo 10.45 alkaen. Jäävuoro alkaa klo 11.15 ja loppuu klo 12.15. Paikalle on hyvä tulla hieman ennen alkuverryttelyn alkua.

 

LISÄTIETOJA: 
Ringettekoulua koskeviin kysymyksiin vastauksia antaa juniorivalmennuspäällikkö Piia Ahokas, valmennuspaallikko(at)hringette.fi tai 040 8301936

 

Miksi kannattaa harrastaa ringetteä?

Jos pidät liikunnasta, vauhdista, yhdessäolosta, oppimisesta ja onnistumisista. Luistelutaidon karttuessa opit vähitellen ringeten alkeita. Ringetestä on mahdollisuus saada elinikäinen harrastus. Hyvinkään Ringetessä on joukkueet ringettekoulusta ringetteladyihin saakka. Ringettekoulussa saat hyviä ystäviä ja opit toimimaan osana ryhmää.

Ringettekoulun harjoitukset suunnitellaan huolellisesti ottaen huomioon pelaajien ikä ja kehitystaso. Valmentajat myös eriyttävät harjoituksia jakamalla pelaajia pienempiin ryhmiin, jolloin jokainen pelaaja saa henkilökohtaista ohjausta. Juuri sinä olet tervetullut mukaan toimintaan!

 

Miten pääsen mukaan?

Kouluun ovat tervetulleita kaikki vauhdikkaasta ja kehittävästä joukkueurheilusta pitävät lapset. Toivomuksena on, että pysyt pystyssä luistimilla ilman tukea. Kaudella 2019 - 2020 koulussa harjoitteli useita 3 - 10 vuotiaita tulevaisuuden ringettetähtiä.

Voit ilmoittautua mukaan ilmoittautumislomakkeen kautta tai tulemalla hallille ennen jäävuoron alkua. Olet erittäin tervetullut mukaan missä vaiheessa kautta tahansa!

 

Mitä harrastus maksaa?

Voit aluksi tutustua toimintaan ja olla jäällä kaksi kertaa maksutta. Tämänkin jälkeen ringette on melkoisen halpa harrastus. Ringettekoulun osallistumismaksu vuonna 2020 - 2021 on 95,00 eur/kausi (syys- ja kevätkausi yhteensä) ja 70,00 eur/kausi HyPSin Euroliigaan kesällä 2020 osallistuneilta. Hintaan sisältyvät jäämaksut, lisenssi vakuutuksella, seuran jäsenmaksu, harjoituspaita käyttöön kauden ajaksi ja ringettemaila omaksi sekä sähköisesti ilmestyvä Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton e-Ringettelehti.

  

Varusteet?

Ringettekoulun kausimaksuun sisältyy ringettemaila, jonka pelaaja saa omakseen ensimmäisen kausimaksun maksettuaan. Varusteiksi riittää aluksi luistimet (taitoluistimillakin voi aloittaa) ja kypärä (vähintään pyöräilykypärä, mutta jääkiekkokypärä kokokasvosuojuksella on suositeltavaa), kaulasuoja sekä mielellään tukevat hanskat.

 

Myöhemmin hankittavia varusteita tärkeysjärjestyksessä:

1. Jääkiekkokypärä kokokasvosuojuksella

2. jääkiekkoluistimet, joissa turvakanta

3. polvisuojat ja kyynärsuojat

4. jääkiekkohanskat

5. häntäluuta ja lantiota suojaavat pelihousut

6. hartiasuojat

7. alasuoja

 

Varusteita on mahdollista hankkia käytettynä seuran muiden joukkueiden pelaajilta. Jäähallin ilmoitustaululla ilmoitetaan käytetyistä varusteista ja voit laittaa oman ilmoituksesi samaiselle taululle. Käytettyjä varusteita kannattaa kysyä myös joukkueenjohtajan kautta muilta joukkueilta. Facebookissa on hyvinkääläisten oma ryhmä jääurheiluvarusteiden ostoa ja myyntiä varten: https://www.facebook.com/groups/1578439505798555/

Ringettekoulun toimihenkilöt:

 

Juniorivalmennuspäällikkö Piia Ahokas 040 8301936, valmennuspaallikko(at)hringette.fi

Vastuuohjaaja: Piia Ahokas