Iisi Ringette

2000-2006-syntyneiden nuorten oma harrasteryhmä

 

Iisi Ringette on nuorten matalan kynnyksen toimintaa, jonka tavoitteena on mahdollistaa nuorten joukkueurheiluharrastus, vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan. Toinen tavoite on tarjota jo mukana olleille pelaajille pelimahdollisuus vähemmällä sitoutumisella. 

Kenelle?

Mukaan ovat tervetulleet kaikki 2000-2006-syntyneet nuoret aikaisemmasta urheilutaustasta riippumatta. Tullakseen mukaan ei siis tarvitse osata luistella tai pelata ringetteä, Iisi Ringetteen voit tulla mukaan ja opetella luistelun perustaitoja ringeten pelaamisen ohella. Jos sinulla on pelitaustaa, se ei haittaa ollenkaan - olet tervetullut pelailemaan! 

Kustannukset?

Iisi Ringette kustantaa 55e/kk sisältäen mm. jäämaksut, vakuutuksellisen pelaajalisenssin, harjoituspaidan ja juomapullon. 

Milloin?

Harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 19.15. - 20.15 ja lämmittely alkaa klo 18.30. Syksyn harjoitukset alkavat su 2.9.

Mitä mukaan?

Ensimmäisillä kerroilla varusteiksi riittävät peliluistimet (huom! taitoluistimilla ei voi osallistua turvallisuussyistä), kypärä jossa on kasvosuojus, kaulasuoja ja pelihanskat. Mailan saat lainaksi jäähallilta. Varmistathan, että tapaturmavakuutuksesi on voimassa ensimmäisellä harjoituskerralla, lisenssi ei vielä silloin ole voimassa.

Entä pojat?

Pojat voivat osallistua harrasteryhmä Kylmän ringin toimintaan. Kylmä rinki on tarkoitettu kaikille sellaisille, joilla ei ole ringeten kilpailulisenssiä. 

Yhteydenotot:

Piia Ahokas, 040 830 1936, valmennuspaallikko(at)hringette.fi 

Kylmän ringin toiminnasta osaa parhaiten kertoa Harri Heikkinen, puh 044 732 6566, harri.heikkinen(at)peura-trans.com