Iisi Ringette

Iisi Ringette

 

 

2000-2005-syntyneiden nuorten oma harrasteryhmä

 

Hyvinkää Ringette aloittaa syyskuun lopulla ensimmäistä kertaa harrasteryhmän nuorille. Iisi Ringette on nuorten matalan kynnyksen toimintaa, jonka tavoitteena on mahdollistaa nuorten joukkueurheiluharrastus, vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan. Toinen tavoite on tarjota jo mukana olleille pelaajille pelimahdollisuus vähemmällä sitoutumisella. 

Kenelle?

Mukaan ovat tervetulleet kaikki 2000-2005-syntyneet nuoret aikaisemmasta urheilutaustasta riippumatta. Tullakseen mukaan ei siis tarvitse osata luistella tai pelata ringetteä, Iisi Ringetteen voit tulla mukaan ja opetella luistelun perustaitoja ringeten pelaamisen ohella. Jos sinulla on pelitaustaa, se ei haittaa ollenkaan - olet tervetullut pelailemaan! 

Kustannukset?

Iisi Ringette kustantaa 55e/kk sisältäen mm. jäämaksut, vakuutuksellisen pelaajalisenssin, harjoituspaidan ja juomapullon. 

Milloin?

Harkat ovat aina sunnuntaisin noin klo 19. Jääharjoitus on joka toinen viikko, alkaen su 24.9. Kun ei ole jääharjoitusta, tehdään yhdessä jokin muu urheilusuoritus, kuten esim. kuntosaliharjoitus. Tähän voivat nuoret itsekin vaikuttaa.

Mitä mukaan?

Ensimmäisillä kerroilla varusteiksi riittävät peliluistimet (huom! taitoluistimilla ei voi osallistua turvallisuussyistä), kypärä jossa on kasvosuojus, kaulasuoja ja pelihanskat. Mailan saat lainaksi jäähallilta. Varmistathan, että tapaturmavakuutuksesi on voimassa ensimmäisellä harjoituskerralla, lisenssi ei vielä silloin ole voimassa.

Entä pojat?

Pojat voivat osallistua harrasteryhmä Kylmän ringin toimintaan. Kylmä rinki on tarkoitettu kaikille sellaisille, joilla ei ole ringeten kilpailulisenssiä. 

Ohjajaaksi?

Haluatko tulla auttamaan nuorten matalan kynnyksen harrastustoimintaan? Ota yhteyttä seuramme hallitukseen.

Lisätietoja Iisi Ringeten toiminnasta antaa puheenjohtaja Tapio Sallinen, puh 040 548 8307.

Kylmän ringin toiminnasta osaa parhaiten kertoa Harri Heikkinen, puh 044 732 6566, harri.heikkinen(at)peura-trans.com