Suomen Kaukalopallo-ja Ringetteliitto ry:n tervehdys

Keväinen tervehdys joukkueet ja ringetteväki

 

Ringeten lajiryhmän puheenjohtajana minulla on ilo ja kunnia toivottaa ringettekansa Hyvinkäälle C-nuorten SM-turnaukseen 5.-7.4.2019.

 

Mukana on tänä vuonna 19 joukkuetta, ja vaikka yhtään ottelua ei ole vielä pelattu, voin sanoa, että luvassa on hieno ja ikimuistoinen turnausviikonloppu. Kun te, pelaajat, toimihenkilöt ja katsojat, osallistutte SM-tason turnauksiin tai kilpailuihin toivon, että näette roolinne niin, että olette edustamassa omaa joukkuettanne ja kotiseutuanne. Joukkueen menestyminen on merkityksellistä monella tapaa. Ensinnäkin harrastatte liikuntaa, omaa itsellenne tärkeää lajia, ringetteä, ja olette siinä hyviä. Teidän ympärillänne on laaja seuratoiminnan yhteisö sekä omat taustajoukot. Seuratyö pohjautuu edelleen suurelta osin vapaaehtoistyöhön ja haluankin sanoa vilpittömän kiitoksen jokaiselle, joka osallistuu joukkueiden ja seurojen toimintaan. Te mahdollistatte lasten ja nuorten liikkumista, jolla on merkittäviä yhteiskunnallisia vaikutuksia. Nuorempana terveyttä edistävien vaikutuksien huomioiminen ei välttämättä ole ensimmäisenä mielessä, mutta positiiviset sosiaaliset vaikutukset varmasti ovat: yhteenkuuluvuus, joukkueen omat jutut ja tekemiset, tulla kuulluksi ja nähdyksi.

 

Tulee kuitenkin muistaa, että jokaisella niin pelaajilla, toimihenkilöillä kuin katsojillakin on omat roolinsa ja vastuunsa. Te pelaajat toimitte esikuvina nuoremmille ja olette myös esimerkkeinä muille, kannustatte liikkumaan ja pitämään huolta itsestänne.

 

Urheilu näkyy ja kuuluu, ja näin sen tuleekin olla. Ollaan ylpeitä hienosta lajistamme, panostetaan yhteistyöhön ja viestitään asioista positiivisuuden kautta.

 

Toivotan menestystä kaikille turnaukseen osallistuville joukkueille. Pidetään iloinen ja kannustava asenne niin kentällä kuin katsomossa!

 

Laura Kontto

Ringeten lajiryhmän puheenjohtaja