Hyvinkää Ringetestä 3 pelaajaa U18-maajoukkueleirille

18.4.2022

Kutsun saaneet Hyvinkää Ringeten C-joukkueen pelaajat: Siltanen Jenni (mv), Heikkinen Jonna ja Häkkinen Meeri

Juniorimaajoukkue on kohdannut kevään leirin lähestyessä positiivisen ongelman, sillä laadukasta pelaajamateriaalia näistä ikäluokista löytyy niin paljon, ettei kaikki mahdu mukaan. 2005 syntyneet ovat osoittanut etenkin loppukaudella edesottamuksiaan, joiden perusteella he ovat tulleet leirille valituksi. 2006 syntyneiden kutsut lähetettiin vasta CSM-turnauksen jälkeen, koska valmennus koki tärkeäksi nähdä pelaajien suorituksia kauden päätapahtumassa. Kutsuttujen listaa jopa laajennettiin kahdella pelaajalla, sillä niin moni osoitti kauden ja turnauksen aikana ansaitsevansa paikkansa leirillä. 

2005 syntyneitä pelaajia on kutsuttu 22+3 ja 2006 syntyneitä 24+3.

– Odotamme valmentajina varmasti yhtä suurella innolla ja mielenkiinnolla uuden ikäluokan ensimmäistä leiriä kuin he itse! 2005 konkarit pääsevät näyttämään esimerkkiä nuoremmilleen sekä menneen kauden kehitystään viimein, pitkän odotuksen jälkeen, kun Tie Huipulle -tapahtuma jäi välistä, tuumaa U18 joukkueen päävalmentaja Heidi Petrell innoissaan. 

Tulosten seurannan lisäksi Petrell muistuttaa testileirien toisesta merkityksestä.

 Kesän molemmin puoleiset leirit ovat aina testileirejä, minkä toivomme osaltaan motivoivan pelaajia järkevään kesäharjoitteluun!

U18 juniorimaajoukkue - kutsutut pelaajat

Instagramissa @ringettejuniorteamsfi, TikTokissa @ringettejrteamsfin ja Facebookissa Ringette Junior Teams Finland.

 

Teksti: Suomen Ringetteliitto, 14.4.2022

Linkki koko kirjoitukseen