Vieraskynä - Suomen Ringetteliitto

16.12.2020

Pakko on paras muusa!

16.12.2020, Hyvinkää Ringette

Tämä kausi 2020-2021 on alkanut kaikilla seuroilla poikkeuksellisella tavalla. Korona epidemian tuomat ohjeistukset ja rajoitukset ovat pakottaneet seurat pakon edessä uuden äärelle. Tässä on testattu, kuinka vähän paikalleenkin jämähtänyt seura on löytänyt uusia tapoja selvitä ja laskeutua norsunluutornista alas. Hyvinkään Ringetessä on löytynyt tämän myötä ihan uutta puhtia! Meillä nopean toiminnan joukot ovat saaneet seuran jäsenille nopeasti päivittyvät tiedot ja ohjeistukset miten toimia. Nyt ei odotella; nyt kysytään ja toimitaan. Seuran hallitus ja toimihenkilöt ovat puhaltaneet yhteen hiileen ja toimineet vastuullisesti. Perheet ja tytötkin ovat toimineet esimerkillisesti ohjeiden noudattamisessa. Yhteenkuuluvuuden tunne on vahva; teemme yhdessä oikein!

Nämä uudet tuulet ovat tuoneet seurallemme paljon hyvää muutosta. Yhteistyö on lisääntynyt kaupungin ja muiden seurojen kanssa. Olemme löytäneet paljon uusia tapoja pitää yhteyksiä. Toiminta on suoraviivaistunut ja digitalisoitunut entisestään. Näiden lisäksi aktiivisuus taustajoukoissa on ilahduttavasti lisääntynyt, kun on helpompi osallistua esim. puhelimella automatkalla. Hei, mä voin hoitaa! Apua on ollut saatavilla. Kaikki haluavat toiminnan jatkuvan rajoitteista huolimatta. Liikunta ja ringette nähdään niin vahvasti osana normaalia arkista elämää.

Tärkein osuus on harjoittelurutiinien muutoksessa ja monipuolistumisessa. Liikkuminen on saatu nyt hallin ulkopuolellekin todella vaivattomasti. Joukkueissa on ryhmäydytty entisestään, tsempattu toisia ja löydetty omia vahvuuksia. Lisäksi ulkoiluliikuntaan siirtyessä emme ole paikkasidonnaisia enää. Hyvinkään kaupungistakin alkaa löytymään uusia kulmia ja kortteleita!

Hyvinkään Ringetessä toivotaan turvallista kauden jatkoa kaikille yhteistyöseuroille ja perheille. Jospa tästä kaikesta tuleekin uutta normaalia!

https://www.ringette.fi/fi/VIERASKYN%C3%84.html