Hyvinkää Ringette COVID-19 tiedote: Jääharjoittelu keskeytyy!!

27.11.2020 klo 17:15

Jääharjoittelu keskeytyy, sarjaotteluita siirretään

Hei kaikille hyvinkääringetteläisille!

Saimme juuri kuulla, että Hyvinkään kaupunki sulkee jäähallin. Tämä tarkoittaa sitä, että myös juniorijoukkueiden jääharjoittelu keskeytyy 28.11 - 20.12.2020 väliseksi ajaksi.

Uusilla suosituksilla ja rajoituksilla on vaikutusta myös eri sarjatasojen kilpailutoimintaan. Sarjaotteluiden sopimisen uuteen ajankohtaan hoitaa joukkueenjohtajat yhdessä sarjavastaavien kanssa.

Juniorijoukkueet voivat jatkaa harjoittelua ulkotiloissa tai ohjattua etäharjoittelua joukkueen oman harjoitussuunnitelman mukaan. Ulkotiloissa tapahtuvassa harjoittelussa tulee noudattaa Keusoten ohjetta: https://www.keski-uudenmaansote.fi/globalassets/ku-sote/korona/suositus-harrastustoiminnasta-korona-aikana-28.11.-20.12..pdf.

Jo aiemmin jääharjoittelun keskeyttäneiden N-joukkueen ja Kylmärinki-joukkueen tulee keskeyttää nyt harjoittelu myös ulkotiloissa uusimpien suositusten ja rajoitusten mukaisesti:
https://www.keski-uudenmaansote.fi/ajankohtaista/keusoten-alueen-koronaepidemia-kiihtyy---suosituksia-ja-rajoituksia-tarkennetaan/

Pelaajat perheineen saavat lisätietoja oman joukkueensa toiminnasta joukkueen yhteyshenkilöltä. Joukkueiden vastuuvalmentajat ja joukkueenjohtajat voivat tarvittaessa ottaa yhteyttä Liinaan käytännön asioiden ratkomisessa.

Tsemppiä kaikille pelaajille ja joukkueiden toimihenkilöille perheineen – pian taas nähdään hallilla!

Hyvinkää Ringette ry
Hallitus

Liina, Piia, Ari, Aleksi, Heli, Kati, Risto