Neljän pisteen viikonloppu

9.2.2020

Kuva: Timo Kupiainen

Tänään kotihalliimme vastukseksi asettui LuKi-82.  Peli oli kokonaisuudessaan meidän hallussa ja heti pelin alussa saimme luotua loistavia tilanteita, mutta maaleja ei syntynyt ensimmäisessä erässä. Avausmaalin iski tänään Elina Tahvanainen, syöttäjänä Minka Levander. Maali oli alivoimamaali toisen erän alussa. Toisesta maalista vastasi myös Tahvanainen. Tämän maali syntyi Venla Röpelisen ja Emmi Helmisen hyvien viivanylityksien ja Tahvanaisen loistavan vedon ansiosta. Pitkälle erätauolle lähdettiin 2-0 johtoasemassa.
Jäähyistä ei ollut pulaa tällä kertaa ja kumpikin joukkue istui 11 jäähyä. Tämä mahdollisti monia ylivoimia ja muutamia 5-3-tilanteita. Kolmas maalimme syntyi kyseisessä 5-3- tilanteessa, kun pääsimme tulittamaan Luvian maalivahtia. Maalin teki Veera Hakonen, Levanderin syötöstä. Valitettavasti koimme takaiskun, kun Luvia pääsi kokeilemaan miten heillä onnistuu 5-3-tilanteen pelaaminen ja sujuihan se, kun Jenna Rakkolainen avasi maalihanansa ja teki Luvian ensimmäisen maalin. Emme lannistuneet tästä vaan teimme enemmän töitä voiton eteen ja niin kolmannen erän lopussa Iina Kupiainen viimeisteli neljännen maalimme Riina Sallisen syötöstä.
Neljäs ja viimeinen erä alkoi, molemmat joukkueet hakivat voittoa. Tappelu oli hyvää irtorenkaista. Pääsimme taas pelaamaan ylivoimaa, kun kaksi Luvian pelaajaa joutui jäähyboksiin. Ei kauaa mennyt kun Hakonen maalasi pelin toisen maalinsa Tahvanaisen ja Levanderin syötöistä.  Kuudes maalimme vilahti Luvian maalivahdin ohi Kupiaisen toimesta. Loistavan esityön tehneet ja hienot syötöt antaneet Jessica Lehtinen ja Veera Hakonen mahdollistivat kuudennen ja viimeisen maalimme. Peli päättyi 6-1 meidän voittoon!
Pelin parhaina pelaajina palkittiin Unikulman tuotepalkinnolla LuKi-82:sen Inka Laivonen ja kotijoukkueesta Kauppalankadun Subwayn ja SeikkailuSveitsin lahjakorteilla Veera Hakonen. Sankarin viitan sai tänään isosti puurastanut ja kaikkensa antanut Elina Tahvanainen.